Ξεκίνησαν τα… βάσανα για τους Αετούς Βέροιας

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρωτάθλημα ξεκίνησε για τους Αετούς Βέροιας, με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση των παικτών της ομάδας. Στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου ο προπονητής της ομάδας Ντάνης Κυριακίδης με τους συνεργάτες του (Κώστα Κασάπη και Γιάννη Τζιουμάκη) καλωσόρισαν τους παίκτες και τους έδωσαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν ο πρόεδρος των Αετών Βέροιας Σίμος Γαβριηλίδης και ο γενικός γραμματέας Αργύρης Τσιγγενόπουλος, που μίλησαν στους 11 από τους 14 παίκτες που βρίσκονταν στην πρώτη. Η προπόνηση περιελάμβανε αρχικά δύο 15λεπτα στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου του ΔΑΚ Βικέλας και στη συνέχεια με μπάλα εντός του κλειστού, όπου και θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Να τονίσουμε τέλος πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι ενέργειες για τη διεξαγωγή φιλικού τουρνουά με διοργανωτές του Αετούς (εκτός των καθιερωμένων μεμονομένων αγώνων), ενώ είναι πιθανή η παρουσία της ομάδας σε αντίστοιχο τουρνουά εκτός της Ημαθίας.