Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας στον Έσπερο Καλλιθέας

Με σύνθημα “Μια πόλη – Μια Ομάδα” η διοίκηση του Εσπέρου Καλλιθέας θέτει από σήμερα (10/7) στη διάθεση των φίλων της ομάδας τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παραλαβής των καρτών διαρκείας του συλλόγου αναφέρει: “Στην διάθεση των φιλάθλων και φίλων από σήμερα οι νέες κάρτες διαρκείας του Π.Ο.Κ. Έσπερος για την περίοδο 2019-2020 που θα βρει την για 2η συνεχόμενη χρονιά την ομάδα στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Οι φίλοι με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας εξασφαλίζουν την ελεύθερη είσοδο σε όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Π.Ο.Κ. Έσπερος στη Β΄ Εθνική (15 αγώνες) , στο κύπελλο ανδρών Ελλάδας, καθώς επίσης και σε οποιουσδήποτε άλλους αγώνες φιλικούς ή επίσημους που θα διεξαχθούν με γηπεδούχο την ομάδα μας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα του συλλόγου.

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης ομάδας της Καλλιθέας, στήριξε την και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.

Μια Πόλη – Μια Ομάδα!!!

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται καθημερινά 10:00 – 13:00 από το γραφείο του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ , Αραπάκη 6 , Καλλιθέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 9515896 , μέσω mail στο esperos1943@gmail.com”.