Ξεκίνησε η χρονιά για τις ακαδημίες του Πιερικού Αρχέλαου

Με την ευχή να έχουν μία καλή χρονιά, αλλά κυρίως καλή πρόοδο ο πατήρ Ευάγγελος Πουλατσίδης, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της χρονιάς στις ακαδημίες μπάσκετ του Πιερικού Αρχέλαου. Η τελετή έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποιήθηκε στο νέο γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, παρουσία αρκετών παιδιών και γονέων.

Ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Απόστολος Πόδας καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Η παρουσία σας επιβραβεύει τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του μπάσκετ και δείχνει παράλληλα την εμπιστοσύνη απέναντι στο σύλλογό μας. Πρωταρχικό μέλημα όλων είναι η σχολική πρόοδος των παιδιών και σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά. Θέλω να συγχαρώ τους προπονητές μας για την ουσιαστική δουλειά που κάνουν, καθώς και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας για τις επιτυχίες και στο αγωνιστικό επίπεδο».

Επίσης, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και τέλος, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Στέλιος Χατζηιωάννου στο διαδικαστικά για την νέα χρονιά.

Πηγή φωτογραφίας: pierikosbc.gr