Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Νίκη

Η πρώτη προπόνηση της Νίκη Βόλου πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα τη Δευτέρα 19/8 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Το “παρών”  έδωσαν ο προπονητής Φώνης Μαυρομιχάλης μαζί με τον συνεργάτη του, Σπύρο Στρατίκη οι οποίοι μίλησαν στους παίκτες, μέλη της διοίκησης, έφοροι του τμήματος, όπως και οι καλαθοσφαιριστές Παναγιώτης Τσώλης, Γιάννης Μανδαλάκης, Ηλίας Φωσές, Λευτέρης Στάμος, Γιώργος Τζίνης, Γιάννης Καρπέτης, Αποστόλης Βασδέκης, Χρήστος Ξύδης, Αλέξης Σουλιώτης, Δημήτρης Καζεπίδης και ο νεοαποκτηθείς σέντερ Φώτης Τάσσος, ενώ χθες προστέθηκε και ο Θωμάς Γεωργίου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει αρχικά ασκήσεις στο στίβο με έμφαση στη γενική δύναμη και αντοχή, που έχει αναλάβει ο γυμναστής Παύλος Παρασκευόπουλος, το οποίο και θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα. Στα μέσα τις επόμενης εβδομάδας οι “κυανόλευκοι” αναμένεται να πατήσουν για πρώτη φορά στο παρκέ.

Μαζί με το ανδρικό τμήμα ξεκίνησε και προπονείται η θυγατρική ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, η οποία αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ και αποτελείται κυρίως από έφηβους καλαθοσφαιριστές και είναι ο προθάλαμος της πρώτης ομάδας του κυανόλευκου συλλόγου.