Ξεκαθαρίζει η κατάσταση

Η μάχη στη ζώνη του υποβιβασμού καλά κρατεί στο 2ο όμιλο Νότου με πέντε ομάδες της κατηγορίας να ακροβατούν στους  29 βαθμούς στην κατάταξη.  Η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος όμως θα γίνει αφορμή ώστε να ξεκαθαρίσουν προς το παρόν κάποια πράγματα.

Σε αυτό το γκρουπ βρίσκονται η Χαλκίδα και ο Εργοτέλης, οι οποίοι  έρχονται αντιμέτωποι το απόγευμα της Κυριακής  (13:00) σε ένα κρίσιμο ματς και για τους δυο αφού όποιος πάρει το ροζ φύλλο αγώνα αποκτά τη δυνατότητα να ελπίζει στην παραμονή ενώ ο χαμένος μπλέκει σε κατηφορικά μονοπάτια.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και η αναμέτρηση στη Ραφήνα με τον Νίκο Χρυσόγελο να φιλοξενεί τον γνώριμο σε αυτόν Σπόρτιγκ. Εκτός από την ισοβαθμία οι δυο ομάδες μοιάζουν και στην εμφανή βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια, κάτι που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρων το μεταξύ τους παιχνίδι. Αξιοπρόσεκτη όμως είναι και η  αναμέτρηση στο Λίντο, με το πρωτοπόρο Ηράκλειο να στοχεύει στην επιστροφή των θετικών αποτελεσμάτων επί του Ψυχικού μετά την απρόσμενη ήττα στα Πατήσια. Παρά τις φιλοδοξίες του  πρωτοπόρου  για δυο εύκολους βαθμούς οι φιλοξενούμενοι δεν σκοπεύουν να παραδώσουν τα όπλα, μιας και αυτό το ενδεχόμενο θα τους βάλει σε μπελάδες.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε δυο αγωνιστικές η Ένωση Ίλιου αντιμετωπίζει… ευβοϊκό σύλλογο (Έξω Παναγίτσα)
με μοναδικό σκοπό την  επανάληψη του θετικού αποτελέσματος.  Την ίδια ώρα ο Ιωνικός, έχοντας αφήσει πίσω του το τελευταίο για αυτόν δραματικό παιχνίδι, φιλοξενεί το Παλαιό Φάληρο στοχεύοντας στην 14η νίκη του. Ενώ οι παραπάνω αντίπαλοι θα αδημονούν για το τι θα συμβεί στα παιχνίδια τους, Φιλαθλητικος και Γέρα θα γνωρίζουν ήδη τι μέλλει γενέσθαι στο μεταξύ τους παιχνίδι, αφού συναντιούνται στις 12:00 στο κλειστό της Ζωγράφου.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Φιλαθλητικός – Παπάδος Γέρας  (Ζωγράφου, 12:00)
Χαλκίδα – Εργοτέλης (Κανήθου,  15:00)
Αργοναύτης Τριγλίας – Σπόρτιγκ (Ραφήνας,  17:00)
Ηράκλειο – Ψυχικό (Λίντο, 17:00)
Ένωση Ιλίου – Έξω Παναγίτσα  (Β’ Ιλίου, 17:00)
Ιωνικός Ν.Φ. – Π. Φάληρο    (Ζ. Αλεξάνδρου, 17:00)