Ξεκινά η δράση στην Ακαδημία Βόλου

Στις αρχές Σεπτεμβρίου όπως κάθε χρόνο ανοίγει τις πύλες της η μεγαλύτερη Ακαδημία-Ομάδα μπάσκετ της Θεσσαλίας που μέσα σε 4 χρόνια λειτουργίας εκτός από τα πρωταθλήματα και τις πολύ καλές θέσεις στα τοπικά πρωταθλήματα της Β’ Ε.Σ.ΚΑ.Θ. , των εφήβων (πρωταθλήτρια Μαγνησίας 2011), παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, μίνι έχει φέρει στη πόλη του Βόλου πολλά και μεγάλα ονόματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ (παίκτες, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες του αθλήματος) και έχει διοργανώσει εκδηλώσεις που έχουν αφήσει εποχή: τουρνουά , καλοκαιρινά camp basket 2009 – 2012, σεμινάριο μπάσκετ σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Π.Κ., ημερίδες αθλητισμού και πολλά άλλα.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας καλούν όσους θέλουν να συμμετέχουν και φέτος στο μαγευτικό ταξίδι με την κόκκινη μπάλα ‘για αγόρια κ κορίτσια από 6 – 18 χρονών να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6946284232, 2421082748, 6971565892, 2421080225. Μαζί με την καλύτερη προπονητική ομάδα με τα πανελληνιά πρωταθλήματα, τις συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες και φυσικά την εμπειρία του καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Ολα αυτά είναι τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της κατάταξης των ακαδημιών σε ολα τα επίπεδα.

Καλή αθλητική χρονιά σε όλους με υγεία και πολύ μπάσκετ. Τα γήπεδα των προπονήσεων θα είναι το «Βάκης Παρασκευόπουλος», το Εκθεσιακό και οι κλειστές αίθουσες των σχολείων: 1ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας, 6ου Λυκείου Βόλου και 1ου Γυμνασίου Βόλου. Την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων [ Εφηβικού-Παιδικού-Γυναικείου ] και μέχρι τα μέσα
Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν και τα άλλα τμήματα ].