Ξεκινά η χρονιά για τις Ακαδημίες στη Μεταμόρφωση

 Ξεκινάει η νέα χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ της Μεταμόρφωση Βόλου. Η φιλοσοφία της ακαδημίας μπάσκετ είναι να διαμορφώσει και να σμιλεύσει τους χαρακτήρες των παιδιών, κάνοντάς τα όχι μόνο να ξέρουν να τριπλάρουν, να πασάρουν και να σουτάρουν, αλλά και η συνολική τους σχέση με τον αθλητισμό.

Σπουδαιότερο όλων είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι και την κάθε στιγμή της προπόνησης, ακόμα και αν δεν γίνουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Στόχος είναι να μάθουν σωστά το άθλημα, να αντιλαμβάνονται όπως πρέπει το παιχνίδι και να αποκτήσουν όλα τα στοιχεία για να έχουμε υγιείς αθλητές και φιλάθλους.

Πασάρω, Στοχεύω, Διασκεδάζω!!
Κάνω το μπάσκετ τρόπο ζωής!!

Ο Α. Ο. Μεταμόρφωση προσκαλεί όσους νεαρούς αθλητές, γεννημένοι από το 2004 έως το 1996, επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών της, να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους καθηγητές φυσικής αγωγής – προπονητές:

κ. Κωνσταντίνο Ζαχαρίου 6947305098, zakostas.volos@gmail.com

κ. Κωνσταντίνο Μούτο 6948233913, kostas@moutos.gr, www.moutos.gr

Η πρώτη συγκέντρωση για τα τμήματα υποδομών θα γίνει την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 στις 17:00 μ. μ. στο Κέντρο Άθλησης και Νεολαίας ¨ Βάκης Παρασκευόπουλος ¨ ( πρώην Αδαμόπουλο ).