Ξεπέρασε το εμπόδιο του Οδυσσέα

Μπορεί οι υποχρεώσεις του Σπόρτιγκ για τη Γ’ εθνική να πήραν πίστωση χρόνου μιας και την ερχόμενη Κυριακή δεν υπάρχει αγωνιστική παρόλα αυτά η ομάδα των Πατησίων είχε την ένoια της «κούπας» καθώς αγωνίστηκε σήμερα με τον Οδυσσέα Γαλατσίου στο νοκ άουτ αγώνα επικρατώντας μάλιστα με 56-50 στην φάση των “16” του κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Οι «μπλαουγκρανα» παρόλο που δυσκολεύτηκαν κατά τη διάρκεια του ματς, κατάφεραν εν τέλει  να περάσουν νικηφόρα και αυτό το εμπόδιο με τον Δημήτρη Αποσκήτη να εκμεταλλεύεται το θεσμό χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2ου ομίλου νότου.

Έτσι η 2η αγωνιστική της Γ’ φάσης τελείωσε αίσια για τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος περιμένει τον επόμενο αντίπαλο του και με νίκη θα ελπίζει σε ακόμα ένα στόχο στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Το τέλος της αποψινής αναμέτρησης ήταν πραγματικά αξιοσημείωτο, καθώς κοινό και έμψυχο δυναμικό των γηπεδούχων έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα για την προσπάθεια των αντιπάλων τους αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πνεύμα του ευ αγωνίζεστε.