Ξεσηκωμός στον Λαγκαδά, εντείνονται οι αντιδράσεις…

Στον Ερμή οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε επίσημες καταγγελίες προς την ΚΕΔ και την ΕΟΚ για τους διαιτητές, Νικολούλη και Καλούτσα (και οι 2 από τη Θεσσαλία) για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πιερικό.

«Παιχνίδια στις πλάτες μας δεν θα επιτρέψουμε να παίξει κανείς. Ξέρουμε πολύ καλά όπως ξέρουν και οι ίδιοι, τόσο τι συνέβη όσο και γιατί συνέβη. Όλα θα δρομολογηθούν τις ο επόμενες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Χρηστίδης.

Όσον αφορά το επερχόμενο εντός έδρας ματς απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, υπάρχει μεγάλος ξεσηκωμός, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς άπαντες θέλουν να δουν την αναμέτρηση απέναντι στον πρωτοπόρο της Α2..

Ο συνεργάτης του Αντώνη Μπαξεβάνη, Στέφανος Πέρκος μίλησε για το παιχνίδι:

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με βάση την πορεία αλλά και το ρόστερ του αντιπάλου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα. Ελπίζουμε βέβαια να μην ξαναζήσουμε στιγμές αντίστοιχες με αυτές του πεαιχνιδιού με τον Πιερικό. Είμαστε σε καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα με τις απουσίες των Μπάμπη Παρίτση και Νίκο Γκαμούρα. Ελπίζουμε ότι ο Γκαμούρας θα προλάβει ακόμη κι αν δεν είναι απολύτως έτοιμος».