Ξηρομερίτης: «Το τέλος του ταξιδιού…»

Η νίκη θα  φέρει και την παραμονή. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος του Πιερικού Αρχέλαου για το παιχνίδι του Σαββάτου (11/6) κόντρα στο Λαύριο.

«Είμαστε στο τέλος της προετοιμασίας μας για τον αγώνα με το Λαύριο και το ευχάριστο είναι ότι θα έχουμε όλους τους αθλητές στη διάθεσή μας και αυτό κάνει τη δουλειά μας λίγο πιο εύκολη», ανέφερε χαρακτηριστικά για το επερχόμενο ματς ο Χρήστος Ξηρομερίτης  και συνέχισε: 

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι για εμάς το τέλος ενός ταξιδιού που ξεκίνησε από τις 17 Αυγούστου και ολοκληρώνεται αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Ο στόχος μας ήταν η παραμονή στην Α2 και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Είμαστε σε ευνοϊκή θέση σε σχέση με τις άλλες ομάδες γιατί κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Το να συμβαίνει αυτό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι πολυτέλεια, αλλά αξία θα έχει μόνο αν κερδίσουμε. Αυτό που ζητάμε όλοι στην ομάδα είναι η στήριξη των πολυπληθών φίλων μας που σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι βοηθούν με τρόπο μοναδικό τις προσπάθειες των παιδιών».

Κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Πιερικού εν όψει του σημαντικού παιχνιδιού με το Λαύριο έκανε ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού:

«Μια ομάδα – Ένα όραμα – Μια πόλη ενωμένη.
Αυτό ήταν το μεγάλο μήνυμα της ιστορική συνένωσης των ομάδων μπάσκετ του Πιερικού και του Αρχέλαου πριν από τρία χρόνια.

Τρία χρόνια γεμάτα χαρές και συγκινήσεις, γεμάτα αθλητισμό. Η καταξίωση της μπασκετικής Κατερίνης στον Ελλαδικό χώρο μετά από απουσία πολλών ετών, είναι γεγονός. Οι άνθρωποι που διοικούν το σύλλογο, οι προπονητές, οι καλαθοσφαιριστές και οι φίλαθλοι αποτελούν μια τεράστια αθλητική οικογένεια που δύσκολα συναντά κανείς σε επαρχιακή πόλη, ειδικά στη σημερινή εποχή.

Η παρουσία του Πιερικού Αρχελάου στην Α2, για τη φετινή περίοδο, αποτελεί υπέρβαση για τα δεδομένα της επαρχίας μας. Σ’ αυτό το ιδιαίτερο και δύσκολο πρωτάθλημα η ομάδα μας θα δώσει αυτό το Σάββατο, 11/06/2011, στις 17:30, το πιο σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι της τρίχρονης αλλά επιτυχημένης πορείας της.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού (Σ.Φ.Ι.Π.) απευθύνει ένα Πανπιερικό κάλεσμα συμμετοχής στον αγώνα μπάσκετ Πιερικός  Αρχέλαος – Λαύριο. Η στήριξη της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από το κόσμο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πάντα μέσα σε φίλαθλο και κόσμιο πνεύμα.

Η ιστορία συνεχίζεται…
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Το ΔΣ του Σ.Φ.Ι.Π.»