Ξηρομερίτης: «Αυτοεποίθηση και όρεξη για δουλειά»

xiromeritisΜε τρεις σερί νίκες το ενεργητικό του και την παραμονή σχεδόν στο… τσεπάκι, ο Πιερικός Αρχέλαος θα παίξει χωρίς ιδιαίτερη πίεση στα Πεύκα, απέναντι στους Μαχητές Δόξας. Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν προσθέσει επιπλέον αυτοπεποίθηση στην ομάδα της Κατερίνης και αυτό τόνισε ακριβώς ο Χρήστος Ξηρομερίτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες από τις οποίες οι δύο είναι απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας και αυτό μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά. Ωστόσο, μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας και αυτό μας κρατάει και σε εγρήγορση» λέει ο βοηθός προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου.

«Μπροστά μας έχουμε μια από τις πιο πλήρεις και καλά δουλεμένες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία παρά τις απουσίες της δείχνει αγωνιστική συνέπεια και σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι. Οι Μαχητές Πεύκων τα τελευταία χρόνια ακολουθούν το ίδιο αγωνιστικό μοντέλο με εμάς, γιατί στελεχώνονται από νεαρούς και φιλόδοξους αθλητές με διάθεση για συνεχή βελτίωση. Αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς γιατί θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στην πίεση και στον υψηλό ρυθμό που χαρακτηρίζει την ομάδα του κ. Χατζηκυριακίδη».