Ξηρομερίτης: «Βλέπεις τα λάθη σου και δουλεύεις»

Δηλώσεις μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αίαντα Ευόσμου στην Κατερίνη έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο βοηθός προπονητή Χρήστος Ξηρομερίτης και ο γενικός αρχηγός  Δημήτρης Πόδας.

«Σίγουρα, δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Ηττηθήκαμε από μια ομάδα πιο έμπειρη και πιο έτοιμη από εμάς. Στις περιπτώσεις αυτές αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τα λάθη σου και να συνεχίσεις να δουλεύεις», ανέφερε ο Χρήστος Ξηρομερίτης , ενώ από την πλευρά του ο  Δημήτρης Πόδας δήλωσε:

«Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας δεν συνοδεύτηκε με νίκη, αλλά αυτό καθόλου δεν μας απογοητεύει καθώς ο χρόνος που βρίσκονται όλοι οι αθλητές μαζί είναι πολύ λίγος και θεωρώ ότι συνεχίζοντας να δουλεύουμε σκληρά στην καθημερινότητα μας, θα έχουμε σαφή βελτίωση και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θέλω να τονίσω ότι ο σύλλογος μας αποφάσισε να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο με την στελέχωση του αντρικού τμήματος με νεαρούς γηγενείς αθλητές που χρειάζονται υπομονή και υποστήριξη από όλους».