Ξηρός: «Πιστοί στο πλάνο μας»

Ολοκληρώθηκε με χαλαρή πρωινή προπόνηση η μίνι προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει του κυριακάτικου (19/11) δύσκολου εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στο Ανατόλια.

Ο κόουτς Δημητριάδης είδε με ευχαρίστηση όλοι οι παίχτες του που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμού να τα ξεπερνούν και να τίθονται στη διάθεση του, με αποτέλεσμα να είναι στην ευχάριστη θέση να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή 12αδα.
Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας βρίσκεται στα ύψη μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να τους δώσουν συνέχεια και αύριο. Βέβαια το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς τα Ανατόλια πρόκειται για μια πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα που έχει ως στόχο το πλασάρισμα στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίχτες κάνουν έκκληση στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας να γεμίσει το κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου στο αυριανό παιχνίδι και να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα μας να κάνει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη της και να παραμείνει στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Στο ημίχρονο του αυριανού παιχνιδιού θα γίνει μια μίνι επίδειξη από τα τμήματα της ενόργανης και της ρυθμικής γυμναστικής.

Εν όψει της αναμέτρησης ο Νίκος Ξηρός μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube.