Ξουρίδας: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι»

Ο Ερμής κατάφερε να ξεπεράσει τα αγωνιστικά… εμπόδια του και να πάρει τη νίκη απέναντι στους Ικαρους. Ο Τάκης Ξουρίδας μίλησε σε τοπική εφημερίδα για τα προβλήματα τραυματισμών που δυσκολεύουν το έργο τους, αλλά και για το προσεχές παιχνίδι με τα Τρίκαλα, χρίζοντας μάλιστα τη θεσσαλική ομάδα φαβορί για την πρώτη θέση:

«Δυστυχώς τα προβλήματα με τους τραυματισμούς δυσκολεύουν πολύ το έργο μας. Ευτυχώς δεν μας στοίχισαν με τους Ικάρους, ωστόσο συνεχίζονται. Ευτυχώς η πλήρη ενσωμάτωση του Καμαριώτη είναι κάτι θετικό. Για τον Παρίτση ξέρουμε ότι σφίγγει τα δόντια και θα πάει έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Αναγνωστόπουλος συνεχίζει τη θεραπεία και θα προφυλαχθεί από τις προπονήσεις για να μπορέσει να μας βοηθήσει το Σάββατο.

Βέβαια ξέρουμε ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Παίζουμε κόντρα στο πρωτοπόρο ο οποίος κατά την άποψή μου είναι και το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί. Συν το γεγονός ότι τα Τρίκαλα παίζουν αυτή τη στιγμή πολύ καλό μπάσκετ ενώ συγχρόνως διαθέτουν και πολύ έμπειρη ομάδα που δύναται να ανταποκριθεί στις συνθήκες που επικρατούν παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εμείς επιδιώκουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως γίνεται σε όλα τα τελευταία παιχνίδια (και στο παιχνίδι με την Κηφισιά) και ό,τι προκύψει. Σίγουρα όμως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και να περιορίσουμε στο έπακρο τα λάθη μας καθώς θα δεχτούμε μεγάλη πίεση».

Στα υπόλοιπα νέα της ομάδας, Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Μπάμπης Παρίτσης δεν προπονούνται για να προφυλαχθούν ωστόσο η συμμετοχή τους θεωρείται δεδομένη. Ο Θάνος Καμαριώτης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του ενώ και ο Γκόνος είναι στη διάθεση του Τάκη Ξουρίδα.