Ξουρίδας: «Προσηλωμένοι στον στόχο της παραμονής»

Μέχρι τέλους πάλεψε ο Ερμής, ο οποίος όμως λύγισε στο τέλος γνωρίζοντας την ήττα από τα Τρίκαλα.  Ο Τάκης Ξουρίδας σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέροντας μεταξύ άλλων την προσπάθεια που κατέλαβε η ομάδα του, αλλά στο τέλος η εμπειρία νίκησε…

«Πρώτα, πρώτα αγωνιστήκαμε σε ένα γήπεδο ζεστό και κι αυτό για τον φιλοξενούμενο και πολύ ένθερμο για την ομάδα των Τρικάλων πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζουμε σε τέτοιες έδρες και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Τρικάλων γι’ αυτό.

Εμείς ήρθαμε γνωρίζοντας ότι παίζουμε με τον πρωτοπόρο και βέβαια απέδειξε η ομάδα των Τρικάλων ότι άξια είναι στην πρώτη θέση με παιδιά έμπειρα, με προπονητή έμπειρο και ικανό. Προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα να σταματήσουμε τα ατού των αντιπάλων μας αλλά τα παιδιά των Τρικάλων έδειξαν την εμπειρία τους μέσα στο γήπεδο και έπιασαν μια υψηλή απόδοση για να πάρουν αυτήν τη νίκη. Αυτό το τελευταίο δείχνει και τον βαθμό ικανοποίησης που έχω από τη δική μου ομάδας. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της παραμονής και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τον πετύχουμε».

Πηγή: sportrikala.gr