Οδηγίες προς… ναυτιλλόμενους απ’ το Αιγάλεω

aigaleo_logoΟδηγίες προς… ναυτιλλόμενους από την διοίκηση του Αιγάλεω, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 του μήνα. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν τα μέλη τους ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στην γενική συνέλευση, αλλά και στην ανοικτή συγκέντρωση που θ’ ακολουθήσει, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι και να δείξουν την σχετική υπομονή, λόγω της πρωτόγνωρης διαδικασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του Αιγάλεω Α.Ο , ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου μας την Τετάρτη 11/06/2014 και ώρα 20.00 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τύπου του γηπέδου Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου και τους φίλους της ομάδας μας για την διαδικασία των εργασιών της Γ.Σ και της ανοικτής συγκέντρωσης που θα ακολουθήσει.
1)Πρώτα θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση.
Τα μέλη του συλλόγου και ΜΟΝΟ θα ψηφίσουν για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνέλευσης. Όλα τα μέλη του Αιγάλεω Α.Ο πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.
Κατά την είσοδό τους στην αίθουσα θα αναγράφονται σε ειδικό κατάλογο.
Παρακαλούνται όσα μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά να το κάνουν πριν την Τετάρτη για να διευκολύνουν τις διαδικασίες.
Δια τούτο καλούνται να περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου μας Νικολάου Πλαστήρα 20 και ώρες 16:00 έως 20:00 εργάσιμές ημέρες.
Αφού τελειώσουν οι εργασίες της Γ.Σ θα ακολουθήσει η ανοικτή συγκέντρωση που απευθύνεται προς όλους τους φίλους της ομάδος μας.
2) Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης θα αναγνωσθούν οι μέχρι εκείνη την στιγμή γνωστές γραπτές προτάσεις. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα έχουν τον λόγο να εκθέσουν σε όλους μας ξεκάθαρα το πλάνο, τους πόρους, την προοπτική και το όραμα τους.
3) Mετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει φανερή ψηφοφορία δια ανατάσεως της χειρός όσο αναφορά ποια πρόταση γίνεται δεκτή από την Ανοικτή συγκέντρωση.
Η πλειοψηφούσα πρόταση θα πρέπει σε εύλογο χρονικό διάστημα να προκηρύξει αρχαιρεσίες για καινούριο Δ.Σ. .
Λόγω της πρωτόγνωρης διαδικασίας όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να επιδείξουμε υπομονή και υψηλό αίσθημα ευθύνης  για την ομαλή έκβασή της συγκέντρωσής.
Το διοικητικό συμβούλιο του Αιγάλεω Α.Ο με την ανοικτή συγκέντρωση και τις ξεκάθαρες Δημοκρατικές διαδικασίες καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας με την κόσμια συμμετοχή τους να αποφασίσουν για το μέλλον του Αιγάλεω.

Για το Δ.Σ.
Ο Α’Αντιπρόεδρος
Δενδρινός Αναστάσιος».