Οικονομάκης: «7 νίκες στον πρώτο γύρο»

Κάθε εμπόδιο για καλό. Αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της ΑΕΚ Αργους, αφού οι δύσκολίες φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν. Η ομάδα που δημιουργήθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή έχει αρχίσει να δένει και αυτό έχει αρχίσει να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι Αργίτες μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες με τελευταία και καλύτερη αυτή απέναντι στους Ικαρους Σερρών.

«Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει εμπειρία και πολύ καλούς παίκτες. Κερδίσαμε γιατί θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο και γιατί στα κρίσιμα σημεία δεν κάναμε τα λάθη, τα οποία είχαμε κάνει σε προηγούμενα ματς που τελείωσαν με ήττα», σχολιάζει χαρακτηριστικά για τον αγώνα με τους «κυανοκίτρινους», ο τεχνικός του Αργους, Κώστας Οικονομάκης και προσθέτει:

«Με τη νίκη αυτή δείχνουμε σαν ομάδα ότι μπορούμε να ψάξουμε κάτι περισσότερο από την παραμονή».

Μπορεί το ρόστερ να φτιάχτηκε στο παρά πέντε, αλλά οι παίκτες που ήρθαν διαθέτουν όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα : «Ή εμπειρία του Κατρέλο, του Γκιζόγιαννη και του Λιούις είναι πολύ βασική. Κυρίως η νοοτροπία του Λιούις που αποδεικνύεται και ο καλύτερος αμυντικός μας. Επίσης σημαντικές προσθήκες είναι αυτές του Κοψαύτη, του Κασαμπαλή και του Ράπτη, έχουν το πακέτο εκείνο που μπορεί να βοηθήσουν πολύ».

Οσον αφορά τη συνέχεια αλλά και το στόχο, ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρει: «Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με το Παγκράτι και τον Αμύντα. Τουλάχιστον σε ένα από αυτά πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα κάτι το οποίο θα μας τονώσει τη ψυχολογία. Στόχος μας είναι να τελειώσει ο πρώτος γύρος και να έχουμε εφτά νίκες. Αν δέσουμε περισσότερο με το πέρασμα του πρωταθλήματος πιστεύω ότι θα βγάλουμε καλύτερα πράγματα».