Οικονομάκης: «Να σιγουρέψουμε την παραμονή»

Ο ερχομός του Κώστα Οικονομάκη στην Αρχαία Ολυμπία έχει συνοδευτεί με την επίτευξη τριών νικών σε τέσσερις αγώνες για τον Ολυμπιονίκη, που βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον υποδέχεται τον Πολύβιο, επιδιώκοντας να βρεθεί άλλο ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία.

«Κάναμε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα σε μια ανταγωνιστική Ολυμπιάδα, παρά τις φήμες που υπήρχαν περί αδύναμης πλέον ομάδας. Πετύχαμε κάποια μεγάλα καλάθια στο τέλος και το καλό είναι ότι καλύψαμε και τη διαφορά της ήττας του α΄ γύρου» δήλωσε ο Κώστας Οικονομάκης.

«Τώρα πρέπει να σιγουρέψουμε την παραμονή την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Πολύβιο. Αν κερδίσουμε θα εξασφαλίσουμε κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι» υποστηρίζει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιονίκη, συμπληρώνοντας:

«Από κει και πέρα, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θέλουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς παίκτες που διαθέτουμε και να κερδίσουν εμπειρίες ενώ θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

Πηγή: asist.gr