Οικονόμου: «Επιβράβευση για όσα έχουν κάνει»

oikonomou_3Η Λιβαδειά πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Ψυχικό και με αυτό το δίποντο εδραίωσε τη θέση της στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα της Α2. Ο τεχνικός των Βοιωτών, Νίκος Οικονόμου, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την κατάκτηση του ροζ φύλλου, το ρόστερ της ομάδας αλλά και για το έξτρα κίνητρο του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Αναλυτικά:
Για την εκτός έδρας νίκη επί του Ψυχικού:
“Προσπαθήσαμε να χαμηλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται το σκορ του Ψυχικού. Για ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, στην προσπάθεια που κάνει όλη η ομάδα και στη διοίκηση προεξέχοντος του κυρίου Καφρίτσα. Είναι σημαντικό που ακούγεται η ΑΕΛ, καθώς είναι ένας σύλλογος που δεν εμφανίστηκε ξαφνικά. Οι άνθρωποι κάνουν προσπάθειες πολλά χρόνια, έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα και πιστεύω ότι είναι μία επιβράβευση για όσα έχουν κάνει να βλέπουν την ομάδα να κερδίζει εκτός έδρας τον δεύτερο του πρωταθλήματος της Α2. Όπως και να έχει αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου γιατί στις νίκες είναι τα παιδιά και στις ήττες οι προπονητές”.

Για τον Γκαγκαλούδη που έπαιξε με μεγάλο κίνητρο κόντρα στο Ψυχικό:
“Αξίζει μία ειδική αναφορά στον Γιάννη (σ.σ. Γκαγκαλούδη), ο οποίος την παραμονή του αγώνα “έχασε” τον παππού του και παρά την απώλεια του ήταν στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα και μάλιστα μέσα στο παιχνίδι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκτός αυτού πριν περίπου μιάμιση εβδομάδα “έχασε” και το σκυλί του με το οποίο ήταν μαζί 15 χρόνια. Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τα παιδιά να στέκονται στον Γιάννη κι αυτός να είναι ο πρώτος που δίνει το σύνθημα για να πάμε για τη νίκη”.

Για το ρόστερ της ομάδας:
“Είμαι τυχερός που έχω παιδιά με μεγάλες προσωπικότητες γιατί θεωρώ ότι ο προπονητής κάνει την ομάδα κι οι παίκτες τον προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στο ρόστερ παίκτες όπως είναι οι Γκαγκαλούδης, Δημητριάδης, Βουκαντίνοφ, Γιανναλέτσος, Βεσκούκης και νέα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο και δίνουν βοήθειες όποτε χρειαστούν. Όλα τα ρόστερ έχουν ελλείψεις, όμως το σημαντικό είναι τι ομάδα είσαι. Ξέρω ότι έχουμε καταφέρει να δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή ομάδα που είναι μία γροθιά και με πάθος στηρίζει ο ένας τον άλλον. Βλέποντας πως είναι η ομάδα και τα παιδιά πιστεύω αν είχαμε τον Γιάννη από την αρχή του πρωταθλήματος θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα”.