Οικονόμου: «Μας περιμένει πολύ δουλειά»

Με σχεδόν όλους τους διαθέσιμους παίκτες ξεκίνησε η χρονιά για τον Πανιώνιο. Στο κλειστό της Αρτάκης το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) ο προπονητής των “κυανερύθρων” Νίκος Οικονόμου είδε να πατάνε όλοι οι παίκτες του.

panionios_omadiki_2Εξαίρεση ήταν ο Φάχρο Αλίχοντζιτς, που όμως δεν ήταν… ΑΑ (σ.σ. αδικαιολογήτως απών), αλλά ελέω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση. Στην οποία ο Οικονόμου οριοθέτησε τους στόχους, αλλά και τα… θέλω του. “Μας περιμένει πολύ δουλειά”, τόνισε, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

“Να γίνουμε ομάδα, για να φτάσουμε στο στόχο μας”

«Ξεκινάμε την χρονιά με την πρώτη συγκέντρωση. Υγεία να υπάρχει που είναι το πιο σημαντικό και όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ομάδας Νίκου Οικονόμου. «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του Πανιωνίου κ. Ίωνα Βαρουξάκη γιατί πραγματικά έφερε τους παίκτες που ήθελα πάρα πολύ να έρθουν στην ομάδα και αυτό που μέτρησε εκτός από το κομμάτι του μπάσκετ είναι ότι όλοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα» συνέχισε ο τεχνικός του «Ιστορικού».

nikos_oikonomou_panionios«Μας περιμένει πολύ δουλειά, είμαστε καινούργια ομάδα και αυτό που θέλουμε είναι τον κόσμο κοντά μας, να στηρίξει την προσπάθεια» συμπλήρωσε ο Νίκος Οικονόμου και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η προπόνηση.

Οι παίκτες του Πανιωνίου από το πρωί της Παρασκευής (19/8), αλλά και το Σάββατο (20/8) θα περάσουν σε δυο γκρουπ από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα γυμναστούν κανονικά στο κλειστό της Αρτάκης.