Οικονόμου: “Να δείξουμε στο παρκέ τη δυναμική μας”

Το σώμα τους μπορεί να είναι στο παρκέ της Λάρισας, όπου θα αντιμετωπίζουν τον τοπικό Γυμναστικό, το μυαλό τους όμως θα… τρέχει στο Κερατσίνι. Εκεί όπου ο Φάρος θα φιλοξενεί τον Ηρακλή και το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα έχει αντίκτυπο στον Πανιώνιο! Οι νεοσμυρνιώτες θέλουν το δώρο του Φάρου για να βρεθούν και πάλι στην κορφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2, αλλά το ζητούμενο για το Νίκο Οικονόμου είναι οι παίκτες του και κόντρα στον θεωρητικά αδιάφορο Γυμναστικό να παίξουν με προσοχή.

“Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο στόχος μας είναι η νίκη. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν τα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, αλλά πάντα αυτά τα ματς πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα, συγκέντρωση και ιδιαίτερη προσοχή”, σχολίασε ο Έλληνας προπονητής αναφερόμενος στο ματς και συμπλήρωσε: “Δεν έχουν να χάσουν κάτι οι αντίπαλοι μας. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αρκεί να μην μείνουμε στα λόγια και να το δείξουμε στο γήπεδο”.

Ο Οικονόμου λίγες ώρες πριν το τζάμπολο αναφέρθηκε και στο ματς του Κερατσινίου. “Δεν έχω κανένα άγχος γιατί νομίζω ότι ο προπονητής, οι παίκτες και ο πρόεδρος του Φάρου έχουν έναν απίστευτο μπασκετικό εγωϊσμό και το έχουν αποδείξει. Όπως δεν επιτρέψανε σε μας να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα εκεί μέσα, έτσι δεν θα το επιτρέψουν σε καμία ομάδα”, σχολίασε ο κόουτς του Πανιωνίου, που ποντάρει στο πάθος του Φάρου για να μπορέσει η δική του ομάδα να κάνει… όνειρα Α1 δίχως την ανάγκη των play off.