Οικονόμου: «Παιχνίδι που σφυρηλατεί το χαρακτήρας μας»

oikonomouΣτη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται την προσεχή Κυριακή (24/1, 5 μ.μ.) ο Ιωνικός Νικαίας κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Νίκος Οικονόμου που έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ξέρει ότι δεν είναι εύκολο το έργο της ομάδας στο κλειστό της Αρτάκης.

«Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι που κάνουμε πάντα εκτός έδρας, θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς. Πρέπει να υπάρχει υψηλός δείκτης συγκέντρωσης, καθώς θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο και χρειάζεται να μην παρασυρθούμε και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω» υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας και πρόσθεσε: «Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει και μας έχει βοηθήσει να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να παρασυρθούν οι παίκτες μου για να κάνουν το κάτι παραπάνω, αυτό πρέπει να το ελέγξουμε».

Ένα «διπλό» στη Νέα Σμύρνη θα είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά την εκπλήρωση των στόχων του Ιωνικού. «Οποιαδήποτε εκτός έδρας νίκη είναι πολύ σημαντική. Εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε και μια ομάδα με την οποία είμαστε στις ίδιες βαθμολογικές θέσεις θα είναι πολύ σημαντική» παρατηρεί ο Νίκος Οικονόμου και καταλήγει: «Με παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στον Πανιώνιο θα σφυρηλατήσουμε τον χαρακτήρα μας».