Οι αγώνες κατάταξης στη Γ’ Εθνική

Αλλες δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όχι όμως για όλες τις ομάδες. Οπως ανακοίνωσε και η ΕΟΚ, μετά το τέλος της 22ης αγωνιστικής θα γίνουν και αγώνες κατάταξης για τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-4 στους δύο ομίλους του Νότου και στους αντίστοιχους του Βορρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας διευκρινίζουμε σχετικά με το άρθρο 11, παράγραφος Γ, περίπτωση δ1 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2011-12, ότι αμέσως μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος θα γίνουν αγώνες κατάταξης μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η θέση στους 2 ομίλους Νότου (1 αγώνας), μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 4η θέση στους 2 ομίλου Νότου (1 αγώνας) και αντίστοιχα μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η θέση στους 2 ομίλους του Βορρά (1 αγώνας) και μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 4η θέση στους 2 ομίλους του Βορρά (1 αγώνας).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα και έχουν ως σκοπό τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στον Όμιλο Νότου και Βορρά αντίστοιχα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-13».