agezΧθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του νέου προπονητή Θεόφιλο Μπεκέ με το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε.Ζ. καθώς και του παίκτες που θα προπονούνται στο νησί. Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο Oscar και συζητήθηκε ο σχεδιασμός της ομάδας  για την ερχόμενη χρονιά.

Στη βασική σύνθεση παραμένουν οι Χρήστος Κοτσέτας, ο Θανάσης Νικολόπουλος αλλά και ο Γιώργος Ζάγκλας και επιστέφει στα γήπεδα για την ενίσχυση της ομάδας και ο Νίκος Μυλωνάς που να θυμίσουμε είχε τραυματιστεί σε αγώνα και έμεινε εκτός όλη την περσινή χρονιά.

Οι προπονήσεις στην Αθήνα γίνονται καθημερινά με σκοπό την ολοκλήρωση της αναζήτησης νέων παιχτών με γνώμονα την συνέπεια, την εμπειρία, την αγωνιστικότητα ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στην ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Πρώτες μεταγραφές αποτέλεσαν ο 22χρονος, Αριστοτέλης Στέφος στη θέση small forward και ο 19χρονος Παύλος Παπάδης σε θέση γκαρντ και ο 22χρονος Χρήστος Μουλάς small & power forward.

Στην συνέχεια προστέθηκαν τέσσερις ακόμη παίκτες για τη νέα σεζόν αυτές του Παύλος Καρβούνη, Ραφαήλ Μπουλόγιωργου, Παναγιώτης Σοφιανόπουλου και Νίκος Κηρύκου.