«Οι αποφάσεις του Σιμητοπουλου διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα»

ermis-lagadaΕξοργισμένοι είναι οι ιθύνοντες του Ερμή Λαγκαδά από τη διαιτησία του Σιμητόπουλου στο χθεσινό αγώνα με το Ανατόλια, από το οποίο και ηττήθηκαν. Ο σύλλογος με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει μεροληπτική τη διαιτησία του ρέφερι, ενώ ζητά την παραδειγματική του τιμωρία.

Αναλυτικά:

«Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος στο ίδιο γήπεδο και με αντίπαλο την ίδια ομάδα έδρασε και πάλι ο ίδιος διαιτητής.

Το ΔΣ του Ερμή σε έκτακτη συνεδρίαση του αμέσως μετά το τέλος του σημερινού (χθεσινού) αγώνα, αποφάσισε να καταδικάσει ομόφωνα τη διαιτησία του κου Σιμητόπουλου και να προβεί στην ακολουθεί ανακοίνωση;

” Δυστυχώς σήμερα υπήρξαμε στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια φορά με τον ίδιο αρνητικό για την ομάδα μας πρωταγωνιστή. Οι αποφάσεις του κου Σιμητοπουλου διαμόρφωσαν το τελικό εις βάρος της ομάδας μας αποτέλεσμα. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τα οσα έλαβαν χώρα σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Ανατόλια και τα οποία δυστυχώς δεν μπορούν να περάσουν ασχολίαστα.

Το βίντεο του αγώνα θα σταλεί τις επόμενες ημέρες στην ΚΕΔ για να αποκτήσει και αυτή γνώση των όσων ισχυριζόμαστε.

Η μεροληπτική και εμπαθής στάση του κου Σιμητόπουλου απέναντι στην ομάδα μας, με τη σημερινή “σφαγιαστική” διαιτησία του δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Θεωρούμε οτι ο κος Σιμητόπουλος με τη σημερινή του διαιτησία δυσφημεί το μπάσκετ.

Ζητούμε την παραδειγματική του τιμωρία και εφόσον αυτός συνεχίζει να διαιτητεύει, επιθυμούμε να μην ξαναβρεθεί με το σημερινό του ρολο σε αγώνα της ομαδος μας οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.

Η ιστορία της ομάδας μας κάνει επιτακτικό αυτό μας το αίτημα και η προστασία της είναι καθήκον μας».