Οι δηλώσεις των προπονητών…

Πάτρα Αποστολή

Όλοι απόλαυσαν το 20ο All Star Game και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις των τεσσάρων προπονητών που συμμετείχαν σ’ αυτό και δεν τους έλλειπε σε καμία περίπτωση το χιούμορ αλλά και η σοβαρότητα.

Μπαρτζώκας: «Ο Πεϊτγουεϊ είναι ο απόλυτος σόουμαν»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που τα συστήματα του συνεργάτη του Γιώργου Σφαιρόπουλου έπιασαν τόπο όπως δήλωσε χαριτολογώντας και συνεχίζοντας είπε ότι αυτός ήταν εκεί για να φροντίζει να παίξουν όλοι οι παίκτες για να μην παραπονιούνται οι ομάδες τους!

«Κάναμε εκπληκτική δουλειά σήμερα και επαναφέραμε τους ξένους στο βάθρο του νικητή. Αυτό το οφείλω στον συνεργάτη μου Γιώργο Σφαιρόπουλο. Ήταν πάντως γενικά πολύ καλό παιχνίδι για πολλούς λόγους. Έγινε σε έναν μπασκετικό γήπεδο, έδωσε βροντερό παρών ο κόσμος, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και γιατί είχε τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Είναι ο απόλυτο σόουμαν. Σίγουρα αν πάει στο ΝΒΑ σίγουρα θα μπορούσε να πάει στους καλύτερους».

Σφαιρόπουλος : «Ήταν από τα καλύτερα All Star Game»

«Ήταν μια γιορτή του μπάσκετ, ένα σαββατοκύριακο μακριά από εντάσεις, άγχος και σκοπιμότητες για το αποτέλεσμα. Το απόλαυσε και ο κόσμος που ήρθε αλλά και όσοι το είδαν στη τηλεόραση. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και για τα παιχνίδια αλλά και για τις παράλληλες εκδηλώσεις. Σίγουρα το μπάσκετ κερδίζει από τέτοια σαββατοκύριακα. Ήταν ένα από τα καλύτερα All star παιχνίδια αν όχι το καλύτερο».

Πεδουλάκης:  «Θα τους μείνει η συμμετοχή (σ.σ. αδέλφια Αντετοκούμπο)»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επικεντρώθηκε στους παράγοντες που έκαναν το 20ο All Star πετυχημένο:

«Ήταν ένα πολύ καλό All Star.  Σ’ αυτό συνετέλεσε ότι οι ομάδες είχαν παίκτες με πολύ αθλητικά προσόντα, ότι υπήρχε μεγάλη παρουσία του κόσμου, αλλά και το ότι έγινε σε μια πόλη που έχει βγάλει παίκτες και γενικά ανθρώπους που έχουν δουλέψει πολύ για το μπάσκετ».

Σε ερώτηση για τον Θανάση και Γιάννη Αντετοκούμπο και για το ότι μόνο ο ένας εκ των δύο είχε αρχικά επιλεγεί για τη γιορτή αυτή ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

«Είναι δύο παιδιά που έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα και θέλαμε οι αναμνήσεις από τη χώρα μας να είναι από το ελληνικό μπάσκετ, η συμμετοχή τους σήμερα είναι κάτι που θα τους μείνει. Χρειάζεται όμως να δουλέψουν πολύ και θα δούμε τι εξέλιξη θα έχουν».

Μαρκόπουλος: «Ήταν μικρό το γήπεδο»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε μια διαφορετική… νότα «Αυτή η περίοδος φημίζεται για το καρναβάλι της αλλά πλέον από σήμερα θα φημίζεται και για το μπάσκετ! Το γήπεδο φάνηκε μικρό και ήταν πολύ ωραία που ήρθαν παιδιά με τους γονείς τους ένας κόσμος διαφορετικός. Έτσι θα έπρεπε να είναι μακριά από βία και γεγονότα που απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Συγχαρητήρια στη διοργάνωση».

Φυσικά εν όψει ΠΑΟΚ- ΆΡΗΣ δεν μπορούσε να μην υπάρχει κάποια αναφορά στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης «Έρχονται δύο παιχνίδια που δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αν θα τιμωρηθούμε (με τον φόβο δηλ. των επεισοδίων) Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική και όλα να πάνε καλά».