Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα πειράγματα

arkadikos-panhgyrikh3Οι πρωταγωνιστές της ανόδου στην Α1 κατηγορία, δεν είναι άλλοι από τους παίκτες και τους προπονητές του Αρκαδικού που μίλησαν αμέσως μετά την νίκη επί του Ψυχικού μέσα από τα αποδυτήρια στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα γεμάτα χιούμορ πειράγματα που έκαναν οι υπόλοιποι παίκτες, όταν κάποιος συμπαίκτης τους μιλούσε στις ανοικτές κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών και των σάιτ, όπως για παράδειγμα το χειροκρότημα του Κωνσταντίνου όταν έκανε δηλώσεις ο Καραμαλέγκος, οι γκριμάτσες που γινόντουσαν όταν έκαναν δηλώσεις Νοέας και Καρύδας προκειμένου να γελάσουν οι «κουμπάροι», τα πειράγματα όταν μιλούσε ο Αναστασάκης, το μήνυμα που είχε κολλήσει στον τοίχο των αποδυτηρίων του Αρκαδικού ο Τζόρτζεβιτς, το τρακ του «βενιαμίν» Σταματόπουλου και η υπενθύμιση του Καλλινικίδη προς τον μικρό «ότι εγώ σου έδωσα την πάσα για να βάλεις το καλάθι».

Όμως όλα αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες κάνοντας πιο ρεαλιστική και όμορφη τη δουλειά των εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά την είσοδο τους στα άδυτα των αποδυτηρίων του Αρκαδικού.

Καλλινικίδης: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά, όμως όταν μαζευτήκαμε στην αρχή της χρονιάς είχαμε ακριβώς αυτόν τον στόχο. Είμαστε απίστευτα ευτυχισμένοι και περήφανοι που τα καταφέραμε. Πετύχαμε το στόχο μας και δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψουμε αυτό το συναίσθημα. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας»

Θανόπουλος: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που ζούμε. Μία χρονιά πετυχημένη. Τώρα γιορτάζουμε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να τελειώσει η χρονιά.»

Κωνσταντίνου: «Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό και θέλω να το ξαναζήσω. Όλοι ήταν εκπληκτικοί. Οι παίκτες, οι προπονητές και ο κόσμος που ήρθε για να μας στηρίξει και τον ευχαριστούμε για αυτό.»

Εζόμο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανεβήκαμε και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Πήραμε μία βαθιά ανάσα τον Αύγουστο και σήμερα νιώθουμε ανακούφιση βγάζοντας τον αέρα»

Χατζής: «Κάθε επιτυχία στην καριέρα ενός παιδιού είναι σημαντική. Πετύχαμε ένα μεγάλο στόχο που είχαμε θέσει από το καλοκαίρι. Είναι όνειρο του προέδρου, του προπονητή, των ανθρώπων της ομάδας. Αυτό μας μεταφέρανε από το καλοκαίρι. Δουλέψαμε όλοι σκληρά κατά την διάρκεια της χρονιάς, για να βάλουμε ο καθένας από ένα λιθαράκι προκειμένου να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ζούμε πάρα πολύ ωραίες στιγμές.

Ερχόμενος εδώ σκεφτόμουνα συνέχεια πώς πρέπει να πετύχω αυτό το στόχο. Είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε. Σίγουρα νιώθω δικαίωση»

Νοέας: «Δυστυχώς ήμουν τραυματίας, αλλά τα παιδιά έδειξαν τόσο πάθος, τόσο θέληση, το ήθελαν τόσο πολύ που η δική μου απουσία δεν φάνηκε ούτε 1%. Ειλικρινά τους ευχαριστώ για αυτό, διότι η θέση μου στον πάγκο ήταν πολύ δύσκολη. Να είμαι εκεί, αλλά να μην μπορώ να βοηθήσω. Είχα αγωνία μεγάλη και προσπαθούσα να εμψυχώσω τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσα. Στο τέλος το χαρήκαμε πολύ και τους ευχαριστώ πολύ όλους. Προπονητές, παίκτες, διοίκηση και φυσικά αυτόν τον απίστευτο κόσμο»

Καρύδας: «Ήταν μία υπέροχη χρονιά. Το καλοκαίρι είχαμε πει όλοι ότι η ομάδα πρέπει να ανέβει. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που έγινε. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως κάθε χρόνο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλη την χρονιά. Θεωρώ ότι είναι όμορφο να ανεβαίνεις κατηγορία. Το έχω ζήσει και άλλες φορές, αλλά κάθε φορά είναι κάτι διαφορετικό και σου αρέσει περισσότερο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Για αυτό είχαμε έρθει άλλωστε εδώ το προηγούμενο καλοκαίρι»

Κοψαύτης: «Όταν ήρθα πρώτη φορά στον Αρκαδικό ήταν στη Β’ Εθνική και ο πρόεδρος είχε θέσει υψηλούς στόχους από τότε. Κάποιοι δεν το πιστεύανε. Να όμως που ήρθε η μέρα που δικαιώθηκε και οι κόποι του ανταμείφθηκαν. Ήταν μία δύσκολη σαιζόν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στη διοίκηση που συνέβαλε τα μέγιστα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε φέτος, ειδικά μετά το παιχνίδι με την Καβάλα και έπειτα ήταν απίστευτος. Είναι μπασκετικός ο κόσμος της Τρίπολης και το απέδειξε άλλη μία φορά. Μακάρι του χρόνου στην Α1 να είναι ακόμα περισσότερος. Το αφιερώνω στο παιδί μου, που μου έφερε τύχη φέτος, στην οικογένειά μου, στη διοίκηση, στους συμπαίκτες μου. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.»

Τζόρτζεβιτς: «Όλη η Τρίπολη ζούσε για το παιχνίδι με το Ψυχικό. Όλη η ομάδα ζούσε αυτούς τους εννιά μήνες για αυτό το πράγμα. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για να τα καταφέρουμε. Το αξίζαμε. Εγώ έβαλα ένα μήνυμα στα αποδυτήρια πριν δύο εβδομάδες, τώρα το λέω σε όλους ότι είναι δικό μου και γράφει: «Εμείς το αξίζουμε. Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι εμείς, ποιοι; Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε»

Καραμαλέγκος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πετύχαμε ένα στόχο που έμοιαζε μακρύς. Κάναμε υπερήφανη την πόλη, τον Αρκαδικό, τους φιλάθλους μας και τους εαυτούς μας. Όλη τη χρονιά προσπαθούσαμε, δουλεύαμε σκληρά σαν οικογένεια και τελικά φτάσαμε σε αυτή την άνοδο. Είμαστε χαρούμενοι, περήφανοι που τα καταφέραμε και δεν έχω λόγια για να εκφράσω αυτό που νιώθω»

Σταματόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Περήφανος για την ομάδα και ευτυχισμένος που καταφέραμε να εκπληρώσουμε αυτό το όνειρο. Τόσα χρόνια πάλευε ο πρόεδρος με την ομάδα. Επιτέλους τα καταφέραμε. Φέτος πήρα κάποιες συμμετοχές στην Α2 και ένιωσα χαρούμενος όταν σκόραρα. Για το καλάθι θέλω να ευχαριστήσω τον Καλλινικίδη. Ήταν φοβερή ασίστ»

Αναστασάκης: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, τον πρόεδρο, την διοίκηση που μου έκαναν την τιμή να αγωνιστώ στον Αρκαδικό. Ήταν εξαιρετική εμπειρία για μένα. Στους γονείς μου, στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο που μας στήριξε σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και στους πατριώτες μου στη Σκάλα Λακωνίας»

Καστρίτης: «Μιλάμε για μία μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Ζήσαμε στιγμές που φανταζόμασταν και ονειρευόμασταν. Καλό είναι να τις απολαύσουμε και να το διασκεδάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και πρώτοι που το ένιωσαν στο πετσί τους ήταν οι παίκτες μας. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο και έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο όσων καταφέραμε τη φετινή χρονιά. Ήταν πάντα εκεί. Έβαζαν πλάτη στα δύσκολα. Είμαστε περήφανοι που ήταν όλοι τους μία γροθιά σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν και ήταν ΟΜΑΔΑ.

Όλα τα μπράβο πάνε σε αυτούς, τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Πίσω από την ομάδα και από αυτό που φαίνεται υπάρχει ένα γκρουπ ανθρώπων, που δουλεύουν νυχθημερόν για να μπορέσει να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι οι αφανείς ήρωες, είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, είναι η διοίκηση, είναι ο πρόεδρος, είναι οι άνθρωποι που είναι καθημερινά μαζί μας στο γήπεδο, είναι άνθρωποι που βοηθάνε πολύ σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάει η χώρα μας και νομίζω ότι δικαιωματικά τους αφιερώνουμε αυτή την άνοδο. Πρέπει να πούμε πολλά μπράβο στο stuff της ομάδας, μιλάμε για το Χρήστο Δεδούση και τους συνεργάτες του, το Βλάμη που είναι φαντάρος αυτή την περίοδο, την Αλεξάνδρα Πεπονή, οποιονδήποτε έχει βοηθήσει λίγο, που ήταν όμως πολύ για να φτάσουμε εδώ.

Θα μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου, τον Μπάμπη Αλεξόπουλο. Με τιμά με τη φιλία του και χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε φτάσει σίγουρα εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ που ζήσαμε μαζί αυτή την στιγμή. Θα μείνει στο μυαλό μας για πολλά χρόνια αυτή η ημερομηνία. Κλείνοντας θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο, που ήταν υπέροχος και στήριξε αυτή την προσπάθεια κατά την διάρκεια της χρονιάς»

Αλεξόπουλος: «Έχουμε γράψει ιστορία και νομίζω πώς δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος. Θα το καταλάβουμε στην πορεία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που προσπάθησαν σκληρά σε όλη την διάρκεια της χρονιάς υπερβάλλοντας εαυτούς παρά τα προβλήματα που υπήρχαν και δεν τα λέγαμε, συγχαρητήρια στον κόουτς Καστρίτη που δίνει και την ψυχή του για την ομάδα τρία χρόνια που έχει αναλάβει. Που έδινε και την ψυχή του όταν η ομάδα έπαιζε για την παραμονή της, όχι μόνο τώρα που ανέβηκε. Συγχαρητήρια στην διοίκηση, στον πρόεδρο που δικαιώνεται και συγχαρητήρια και στον κόσμο. Δε νομίζω πώς έχει γίνει πάλι τέτοια προσέλευση κόσμου. Θα το βλέπουμε και θα το θυμόμαστε μετά από χρόνια, γιατί δεν ξέρω αν θα ξανασυμβεί σε αγώνα μπάσκετ στο κλειστό.

Οι φίλαθλοι δίνουν ώθηση στους παίκτες, σε επίθεση, στην άμυνα. Με τον κόσμο που υπήρχε σήμερα στο κλειστό δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε το παιχνίδι. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ.

Να αφιερώσουμε την άνοδο στο πρόεδρο, που τόσα χρόνια προσπαθεί να δικαιωθεί και να την αφιερώσουμε ακόμα σε όσους χάρηκαν πραγματικά με αυτή την άνοδο».