Οι… δουλειές “έφαγαν” τη συνεργασία με τον Φωτόπουλο!

“Σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…”, λέει ο λαός, αλλά στην περίπτωση του Θέμη Φωτόπουλου και του Εθνικού μπορεί να ‘θελαν κι οι δύο πλευρές, όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του παίκτη δεν ήταν εφικτό να ξεπεραστούν και να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Έτσι ο Θέμης Φωτόπουλος αποχωρεί απ’ τους Πειραιώτες “σαν φίλος”, όπως επισημαίνουν οι διοικούντες τον σύλλογο που ευελπιστούν ότι κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι τους θα συμβαδίσουν και πάλι…

Η ανακοίνωση της κοινής συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Φωτόπουλο αναφέρει:

“‘Ηταν μια δύσκολη απόφαση και για την ομάδα και για τον παίκτη. ‘Εγιναν πολλές συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Θέμη σε συνάρτηση με το βαρύ πρόγραμμα προπονήσεων του Εθνικού, ακόμα και τώρα την μεταβατική περίοδο, προκάλεσαν το αναγκαστικό διαζύγιο.
Κι αυτός ο χωρισμός, όμως, ήταν κάτι παραπάνω από φιλικός. Ο Θέμης Φωτόπουλος έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στον Εθνικό, όλες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μετράει ένα πρωτάθλημα, δύο ανόδους, δύο κύπελλα και μια εξαιρετική πορεία στη Γ’ Εθνική. Η παρουσία του συνοδεύτηκε μόνο από επιτυχίες, ο κόσμος του Εθνικού τον αγάπησε και ο ίδιος αγάπησε όσο λίγοι την ομάδα.
‘Οπως και να έχει, θα τα ξαναπούμε Θέμη. Το έχει δείξει η ιστορία… Καλή συνέχεια στην καριέρα σου…”.