«Οι δρόμοι κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν»

Υστερα από δύο χρόνια στον Πανελευσινιακό, ο Βαγγέλης Κουκουράβας δεν ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και ο νεοφώτιστος σύλλογος δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει τον πρώην παίκτη του.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα που θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού να έχει στις τάξεις της παίκτες κλειδιά, οι οποίοι μέσω του χαρακτήρα τους και της προσωπικότητας τους ξεπερνούν κατά πολύ τα αναμενόμενα. Η οικογένεια του Πανελευσινιακού αποχαιρετά άλλο έναν παίκτη που έγραψε τη δική του Ιστορία στην ομάδα.

Ο Βαγγέλης Κουκουράβας, μετά από 2 χρόνια παρουσίας στον Πανελευσινιακό, αποχαιρέτησε την ομάδα μας και ήδη έχει ενταχθεί σε άλλον έναν ιστορικό σύλλογο, την ΑΕΚ, που προσπαθεί να αναγεννηθεί. Ο σεμνός παίκτης με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο έδωσε σημαντική βοήθεια στον Πανελευσινιακό στη νικηφόρο πορεία προς την Α1 Κατηγορία και είναι σίγουρο ότι θα πετύχει όπου κι αν αγωνιστεί γιατί είναι πολύτιμος παίκτης για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες και η Διοίκηση του Πανελευσινιακού θα έχουν να θυμούνται πάντα το Βαγγέλη Κουκουράβα για το ήθος του και την αγωνιστικότητα του. Ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει στο άθλημα κι όπως συμβαίνει πάντα στις καλύτερες οικογένειες, οι δρόμοι κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν».

Παράλληλα, ο Πανελευσινιακός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν.

«Το όμορφο ταξίδι του Πανελευσινιακού ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2012 με την πρώτη συνάντηση των παικτών στην παραδοσιακή έδρα της ομάδας στη Γούβα. Παλαιοί παίκτες και νέοι συναντήθηκαν με το προπονητή Γιώργο Σκαραφίγκα και τη Διοίκηση του Συλλόγου.

Παρών στην πρώτη της ομάδας ήταν και ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Τσουκαλάς, ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες στην πόλη, ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα και τόνισε για μία ακόμη φορά ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στη μεγάλη ιστορική προσπάθεια!

Ο προπονητής Γιώργος Σκαραφίγκας έβαλε από την αρχή τους παίκτες στο κλίμα των απαιτήσεων, οι οποίες φέτος είναι αυξημένες. Με ένα νέο ρόστερ κι ανανεωμένο προπονητικό team, ο Πανελευσινιακός θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για μία ακόμη ιστορική πορεία.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, οι Σταχυοφόροι, έδωσαν κι εκείνοι το παρόν τους και υποσχέθηκαν ότι θα αποτελέσουν τον 6ο παίκτη του Πανελευσινιακού όπου κι αν εκείνος αγωνιστεί!

Οι παίκτες του Πανελευσινιακού, παλαιοί και νέοι, ένωσαν τα χέρια με τη διοίκηση και τους φιλάθλους και όλοι μαζί υποσχέθηκαν μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις!».