Οι Ελληνες του NCAA: Τρεις συνεχίζουν…

Ατυχος στάθηκε ο Τράιαν Ηλιάδης, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας της κανονικής περιόδου και έχασε τα δύο παιχνίδια του Ολντ Ντομίνιον στην postseason, ολοκληρώνοντας τραυματίας τη σεζόν…

Επίσης, οι Τσελεντάκης, Γεωργάτος δεν είχαν καθόλου συμμετοχή στις νέες νίκες του Χάρβαρντ και του Σεντ Λούις, δύο πανεπιστήμια όμως που θα δώσουν το “παρών” στο τελικό τουρνουά του κολεγιακού πρωταθλήματος. Από τους υπόλοιπους, μόνο το UTSA του Αλεξ Βουγιούκα παίζει ακόμα…

Αλεξ Βουγιούκας

Το Τέξας Σαν Αντόνιο ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με νίκη επί του TX Αρλινγκτον με 97-88 και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει το ΜακΝιζ Στέιτ για τους “8” της postseason. Ο Ελληνας σέντερ είχε 3 πόντους, 1/2 βολές, 1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 2 τάπες και 2 λάθη σε 13 λεπτά.

Γιάννης Σίνης

Το Σαν Ντιέγκο ηττήθηκε από το Μπρίγκχαμ Γιανγκ με 68-73 στον προημιτελικό του τουρνουά της West Coast Conference και ολοκλήρωσε τη σεζόν του. Ο Πατρινός φόργουορντ είχε 5 πόντους, 1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 2 ριμπάουντ στα 9 λεπτά που αγωνίστηκε.

Κόρι Πέτρος

Με άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για το Οκλαντ του Κόρι Πέτρου, αφού ηττήθηκε με καλάθι 12,2” πριν από τη λήξη από το τη Σάουθερν Γιούτα, στους “8” του τουρνουά της Summit League. Ο Πέτρος είχε 8 πόντους, 2/3 βολές, 3/4 δίποντα και 4 ριμπάουντ σε 18 λεπτά.

Νικ Παύλος

Ο ομογενής φόργουορντ αποχαιρέτησε τη σεζόν με 5 πόντους, 1/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ και 11 λεπτά συμμετοχής στην ήττα του Νορθ Καρολάινα Γκρίνσμπορο από τη Γουέστερν Καρολάινα με 77-82, στον ημιτελικό του τουρνουά της Νότιας Περιφέρειας. Μία μέρα πριν δεν είχε παίξει πάλι πολύ (10 λεπτά), εντούτοις βοήθησε όσο αγωνίστηκε τους “Σπαρτιάτες” να νικήσουν το Απαλάκιαν Στέιτ με 65-55 και να προκριθούν στους “4”. Ο Παύλος είχε 3 πόντους, 0/1 δίποντο, 1/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Μάικλ Μπιζούκας

Κόντρα στο Εβανσβιλ τελείωσε την πορεία του στο NCAA το Μισούρι Στέιτ, το οποίο ηττήθηκε με 64-72 και αποχαιρέτησε τη σεζόν. Ο Μπιζούκας είχε 3 πόντους, 1/2 βολές, 1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη σε 28 λεπτά.