Οι ικανοποιημένοι, οι ανακουφισμένοι και ο προβληματισμός…

Γεια σας,

Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος έφερε ικανοποίηση, ανακούφιση, αλλά και προβληματισμούς στις ομάδες.

Την ικανοποίηση απολαμβάνουν οι Ίκαροι, ο Αμύντας, ο Απόλλων, η Ερυθραία. 

Ομάδες που κέρδισαν και το δεύτερο παιχνίδι χτίζοντας σωστά και σταθερά τις βάσεις για να πετύχουν τους στόχους τους. Σε αυτές θα προσθέσω και τον  Ο.Φ.Η που μπορεί να έχασε στο ντέρμπι με τους Ίκαρους, έδειξε όμως ότι έχει μέλλον σ’ αυτό το μαραθώνιο.
Ανακουφισμένοι πρέπει να νιώθουν η Ελευσίνα, ο Αρκαδικός, το Λαύριο και το Πέραμα καθώς πέτυχαν την πρώτη νίκη τους και έδιωξαν το άγχος.
Ο προβληματισμός αφορά τον Πιερικό, το Άργος, το Παγκράτι, τον Ερμή την ΑΕΚ και την Κηφισιά.

Θα μου πείτε ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ,όμως πιστεύω ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που όλες οι ομάδες είναι λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα και υποβιβάζονται οι 5, πρώτα κοιτάς να σωθείς και μετά συνεχίζεις.

Ας δούμε τι έχουν κάνει τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Παγκράτι: Σώθηκε πέρυσι την τελευταία αγωνιστική με ιδρώτα και αίμα. Αυτή τη χρονιά ξεκίνησαν με όνειρα από νωρίς το καλοκαίρι με νέο επενδυτή –διαχειριστή αλλά κατάφεραν να κάνουν ομάδα μόλις λίγο πριν το τζάμπολ . Το δύσκολο πρόγραμμα δεν τους βοήθησε να κάνουν νίκη και να δέσουν σαν ομάδα και κατέληξαν στην εύκολη λύση των ανακοινώσεων…

Ερμής Λαγκαδά: Φλέρταρε με την πτώση πέρυσι αλλά λόγο της μαχητικότητάς του σαν ομάδα παρέμεινε έστω και την τελευταία ώρα. Δείχνει να μην έχει βρει χημεία ενώ τα βασικά του ατού είναι σε χαμηλές πτήσεις και χωρίς ρυθμό.

Πιερικός Αρχέλαος: Σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική τη χρονιά που πέρασε. Αυτή τη χρονιά επένδυσε σε πολλούς νέους αθλητές με λίγους έμπειρους . Δεν του βγήκε και τώρα τρέχει για μεταγραφές της τελευταίας ώρας.
Προβλέπεται το ίδιο άγχος και σ ‘αυτό το πρωτάθλημα.

ΑΕΚ Άργους: Η μοναδική ομάδα που έχασε με κάτω τα χέρια και τις δύο αγωνιστικές. Θα πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια αν θέλει να έχει τύχη.

Κηφισιά: Νεοφώτιστη ομάδα που είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει το αδύναμο Αργος την 1η αγωνιστική και το δυνατό Λαύριο τη 2η με αποτέλεσμα να μπερδευτεί.
Ακόμα ψάχνει να βρει στο βίντεο πως έχασε ένα δικό της παιχνίδι!!

ΑΕΚ: Ο προβληματισμός δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό μέρος αφού είναι μαζί πολύ λίγο παίκτες και προπονητής. Έχει να κάνει με το καλωσόρισμα που επεφύλαξαν οι αντίπαλοί της στην Α2, μπλοκάροντας μεταγραφές κάνοντας ενστάσεις, δείχνοντάς της ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η συμμετοχή της σε αυτή την κατηγορία.

Ευχαριστώ…