«Οι μάγοι με τα δώρα στην Τρίπολη»

ethnikos peiraiaΠαράπονα  είχαν στον Εθνικό από τη διαιτησία του χθεσινού παιχνιδιού με τον Αρκαδικό. Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά αναφέρει πως οι ρέφερι υπέπεσαν σε συνεχόμενα λανθασμένα  σφυρίγματα, δείχνοντας ανοχή στα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών του Αρκαδικού.

Αναλυτικά:

«Μπορεί να απέχουμε ένα περίπου μήνα από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η Τρίπολη όμως φόρεσε για τα καλά τα γιορτινά της υποδεχόμενη αρκετά νωρίς τους τρεις Μάγους με τα δώρα. Και ερχόμενοι όχι από τη μακρινή Καισάρεια, αλλά από τη Μαγνησία και τη Λάρισα, οι ξεχωριστοί κύριοι με τα “γκρι” προκάλεσαν την οργή τόσο της ομάδας όσο και των φιλάθλων που ταξίδεψαν στην Τρίπολη, καθώς με τα συνεχόμενα λανθασμένα τους σφυρίγματα και ανεχόμενοι τα σκληρά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών του Αρκαδικού, στέρησαν από τον Εθνικό το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.

Κάποιοι λοιπόν είχαν αποφασίσει πως η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έπαιζε το τελευταίο της χαρτί, έπρεπε να κερδίσει πάση θησεία και προηγήθηκε γρήγορα 17-8 και 33-19 στο 15΄ με τρίποντο του Νίκου Χατζή. Το ημίχρονο έκλεισε 40-26, στο 27΄ η διαφορά έφτασε στους 18 πόντους (53-35) ενώ πήγε ακόμα και στους 23 (65-42) έξι λεπτά πριν το τέλος, μετατρέποντας τα τελευταία λεπτά σε τυπική διαδικασία και την ομάδα μας να γνωρίζει τη δεύτερη φετινή της ήττα με 79-60.

Στο κλειστό της Τρίπολης ταξίδεψαν και 100 περίπου φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι με τη λήξη αποθέωσαν τους παίκτες παρά την ήττα ενώ οι φιλοξενία των γηπεδούχων ήταν άψογη με μόνη παραφωνία την προκλητική συμπεριφορά κάποιων παικτών γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει την διοίκηση του Αρκαδικού…».