Οι «μάχες» συνεχίζονται ακόμη πιο «καυτές» σε Θεσσαλονίκη, Δράμα και Σέρρες

Ο χρόνος αντίστροφα μετράει και η αγωνία πλησιάζει στο ανώτερο σκαλί. Η «μάχη» επικεντρώνεται αυτή την αγωνιστική στη βάση του βαθμολογικού πίνακα αν και έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι για τη τρίτη θέση. Ο Ορφέας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες παραμένοντας τρίτος ενώ το Πευκοχώρι, που θα είναι και ο αυριανός αντίπαλος του, θέλει να συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών έχοντας στα υπέρ του και τη ψυχολογία.

Επιστρέφοντας στη «μάχη», λίγο όμως πιο χαμηλά, ο Μαντουλίδης έχει κάνει ήδη το πρώτο του βήμα σήμερα και απομένει να δούμε τι θα γίνει αύριο με τους άλλους τρείς της… παρέας.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδέχεται την Ελευθερούπολη που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κινδυνεύσει να πέσει χαμηλά. Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη πλευρά, χρειάζονται τη νίκη για να απομακρυνθούν από τις περιπέτειες όπως ακριβώς και ο Αργοναύτης που έχει πάντως πιο δύσκολο έργο λόγω ότι αγωνίζεται εκτός έδρας και με αντίπαλο τη δεύτερη Δόξα Πεύκων.

Οι Τιτάνες Δράμας συμπληρώνουν το… καρέ και έχοντας και τη περσινή εμπειρία του καλοκαιρινού περιπετειώδες μπαράζ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να το ξαναζήσουνε και θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη κόντρα στη Κομοτηνή.

Οι αγώνες της 20ης αγωνιστικής :

Τιτάνες Δράμας – Κομοτηνή (ΔΓ Δράμας, 18:00)
Δόξα Πεύκων – Αργοναύτης (ΔΑΚ Πεύκων, 18:00)
Απόλλων Καλαμαριάς – Ελευθερούπολη (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Πευκοχώρι  (Νέου Σκοπού, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας –Κένταυρος 20-0 α.α.