«Οι μικροί να γίνουν… άντρες»!

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Χαλκίδας, ο Δούκας μπορεί να… αναπνέει πιο ελεύθερα. Πολύ περισσότερο δε από τη στιγμή που ακολουθεί ο αγώνας στο κλειστό της Δάφνης με τον Αμύντα, στον οποίον ενδεχόμενη νίκη θα συνιστά μάλλον υπέρβαση για τη νεανική ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου…

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Αμύντας είναι μια ομάδα με ιστορία και πολύ καλούς παίκτες. Αλλά και η δική μου ομάδα έχει ενθουσιασμό, έχει αθλητές με μεγάλες δυνατότητες και θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Νιώθω ότι πλέον έχουμε βρει το δρόμο μας και θέλουμε να αφήσουμε πίσω τις ατυχίες και τον μέτριο πρώτο γύρο όπου ήμασταν ανέτοιμοι στο μεγαλύτερο μέρος του. Περιμένω να βοηθήσουν οι μικροί και…να γίνουν άντρες!» δήλωσε στο ased.gr ο Γιάννης Γιαννούλης.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος, από τη μεριά του, χαρακτήρισε τον αγώνα δύσκολο και τόνισε πως «οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες… Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα παλέψουμε για τη νίκη. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε καλή ψυχολογία και η επιστροφή του Γιαννούλη έχει αυξήσει την αυτοπεποίθηση όλης της ομάδας».