Οι Νέοι Άνδρες νικητές στο τουρνουά «49 Προκρίτων»

Οι Νέοι Άνδρες νίκησαν τους έφηβους με 61-56 στο 4ο τουρνουά «49 Προκρίτων» που διεξήχθη στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους 49 ήρωες που εκτελεστήκαν στη Παραμυθιά από τους Γερμανούς κατακτητές με την συνεργασία των Τσάμηδων. Ένα τουρνουά που όπως όλα δείχνουν θα γίνει θεσμός, καθώς όπως ανέφερε η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση ο Δήμος προσφέρεται να διοργανώνει σε μόνιμη βάση σε συνεργασία με την ΕΟΚ, διεθνές τουρνουά εφήβων την άνοιξη κάθε χρόνου!

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα μεταξύ των δύο Εθνικών ομάδων οι Νέοι Άνδρες έδειξαν πιο έτοιμοι απ’ τους έφηβους και πήραν τη νίκη, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Μίσσα να τονίζει μετά το τέλος του ματς ότι «…τηρήσαμε την υπόσχεση που είχαμε δώσει στον Δήμο Σουλίου και στους παράγοντες της τοπικής ομάδας, να συμμετάσχουμε στους αγώνες. Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση του τουρνουά. Παρουσιαστήκαμε με δύο ομάδες οι οποίες είχαν πολλές απουσίες, καθώς αρκετοί παίκτες δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους».

Δεκάλεπτα: 15-13, 23-30, 46-42, 61-56
Διαιτητές: Τσώνος-Μαντήλας
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (Μίσσας): Παναγιωταράς 8, Τσαλκιτζής 4, Μαυρογιάννης 10, Δερμιτζάκης 8, Βλάχος, Δεληγιώργης, Μελισσαράτος 10, Λαρετζάκης 19(2), Μανταλβάνος 2.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ (Βλασσόπουλος): Σπυριδωνίδης 6, Αγγέλου 4, Σιόλογκας 6, Σπυρόπουλος 8(2), Φιλιππάκος 3(1), Σλαφτσάκης 10(1), Μήτσιαλος 10, Πιεβαλίτσα 5, Διαμαντάκος, Καραμπέκης, Αναγνωστόπουλος, Βαρνάβας 4