Οι ντέτεκτιβ τρέχουν, η πρώην ερωμένη διασκεδάζει!

Ο Ντόναλντ Στέρλινγκ μπορεί να ΄χει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας εκείνου του ηχητικού αποσπάσματος στο οποίο έβαζε… χέρι στη sexy πρώην ερωμένη του V. Stiviano, επειδή εκείνη ανέβαζε φωτογραφίες στο instagram με τον Μάτζικ Τζόνσον. Ο 80χρονος εκκεντρικός ιδιοκτήτης των Κλίπερς είχε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, που του στοίχισε μία βαριά τιμωρία απ’ το ΝΒΑ και τώρα ψάχνει… εκδίκηση!

Ο Στέρλινγκ, λοιπόν, αφού έδειξε την… πόρτα στη sexy ερωμένη του ψάχνει να βρει ποιοι άλλοι ιδιοκτήτες ομάδων του ΝΒΑ μπορεί να έχουν κάνει κάποιο ρατσιστικό ή σεξιστικό σχόλιο! Ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης των Κλίπερς έχει προσλάβει τέσσερις ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να “ξεψαχνίσουν” τους 29 ιδιοκτήτες του ΝΒΑ, ψάχνοντας έστω και το παραμικρό σχόλιο που μπορεί να έχουν κάνει στη ζωή τους για τους έγχρωμους ή να είναι σεξιστικού περιεχομένου, ώστε να ενισχύσει κατ’ αυτόν τον τρόπο τα χαρτιά του στην κόντρα που ‘χει ανοίξει με το ΝΒΑ.

Όσον αφορά την πρώην ερωμένη του, διασκεδάζει τη ζωή της κι εκείνο που προσπαθεί να κάνει είναι να… εντυπωσιάζει με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της! Παρότι, όμως οι μετοχές της έχουν ανέβει κατακόρυφα μετά τις αποκαλύψεις της, υπάρχουν και στιγμές που… “τρώει πόρτα”, όπως συνέβη πρόσφατα στο πάρτι του Maxim, όπου δεν μπήκε, πολύ απλά διότι δεν ήταν στη λίστα των προσκεκλημένων!!!

 

 

stiviano-sterling


Πηγή φωτογραφιών Twitter/Instagram/Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών Twitter/Instagram/Facebook