Οι παίκτες του Ιφίτου «αποχαιρέτησαν» τον Σωτήρη Τιτίρη

Μία νίκη που δεν τη χάρηκε καθόλου πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ίφιτος. Επικράτησε με 39-63 της Γαστούνης για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑΗ, όμως το αποτέλεσμα δεν είχε καμία μα καμία σημασία.
Οι παίκτες της πυργιώτικης ομάδας, αποχαιρέτισαν τον συμπαίκτη τους Σωτήρη Τίτιρη, που μια μέρα πριν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Αλφειού στον Πύργο.
Οι συμπαίκτες του άφησαν ευλαβικά στον πάγκο τους, τη φανέλα του με το νούμερο εννέα στην πλάτη και λίγα λουλούδια. Στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων και οι διαιτητές κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου 30χρονου Σωτήρη, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής (1/2) έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Πύργο.

Ο άτυχος μπασκετμπολίστας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε ευθεία του κεντρικού δρόμου της πόλης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και με σφοδρότητα χτύπησε πάνω στη γωνία ενός μαντρότοιχου. Ήταν τέτοιο το χτύπημα που το αυτοκίνητο παραμορφώθηκε και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Το μεσημέρι της Κυριακής (3/2) τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου η κηδεία του Σωτήρη Τίτιρη. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και επικράτησαν θλίψη και οδύνη για τον απροσδόκητο χαμό του.

Το “παρών” έδωσε η πλειονότητα του μπασκετικού κόσμου της περιοχής, καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του Ιφίτου, που έμελλε να αποτελέσει τον πρώτο και τον… τελευταίο σταθμό της αθλητικής του διαδρομής. Στη συνέχεια, η σωρός του ενταφιάστηκε στο νεκροταφείο των Αγίων Πάντων, παρουσία όλων των φίλων και των συγγενών του, που έσπευσαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία και να του πουν το “ύστατο χαίρε”…
Στο site του συλλόγου αναφέρεται χαρακτηριστικά “… η εγκατάστασή του στη γειτονία των Αγγέλων ολοκληρώθηκε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα τον ξεχάσουμε. Η απουσία του είναι ήδη αισθητή για όλους και μας γεμίζει στεναχώρια και οδύνη, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνει για πάντα αθάνατος στις σκέψεις και στις ψυχές μας.
Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε και συμπαίκτη μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Κάθε πόντος, κάθε νίκη, κάθε στιγμή θα είναι αφιερωμένη σε σένα”…

Να ‘ναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον άτυχο μπασκετμπολίστα…

Πληροφορίες: olympiasports.gr και ilialive.gr