Οι “Πελαργοί” έχουν νέο Δ.Σ.

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχουν οι “Πελαργοί”, οι οποίοι συναντήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, έκαναν εθελοντική αιμοδοσία έκοψαν την πίτα του συνδέσμου και εν συνεχεία έπαιξαν και μπάσκετ με την ομάδα των Παλαιμάχων. Την Κυριακή έγινε και η Γενική Συνέλευση των οργανωμένων οπαδών της Εθνικής ομάδας, στην οποία σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής, όπου αναδείχθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Το Σαββατοκύριακο συναντήθηκαν στην Αθήνα οι Πελαργοί, με αφορμή την Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου τους. Ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με κάθε μέσο και ήδη από την Παρασκευή το βράδυ καταγράφηκαν οι πρώτες αφίξεις. Το Σάββατο το πρωί, ορίστηκε το πρώτο ραντεβού στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» Αθηνών για εθελοντική αιμοδοσία. Το μέλος του Συνδέσμου και «ψυχή» της Επιτροπής Αιμοδοσίας Αλεξάνδρα Τζαφέστα οργάνωσε τη διαδικασία με κάθε λεπτομέρεια και έτσι, παρά το σύντομο χρόνο λειτουργίας της, η Τράπεζα Αίματος των Πελαργών έφτασε σε διψήφιο αριθμό φιαλών στο αποθεματικό της.

Το απόγευμα ήταν η ώρα της Κοπής Πίτας του Συνδέσμου. Οι Πελαργοί βρέθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον, στο γήπεδο. Το κλειστό γυμναστήριο ιδιωτικού σχολείου φιλοξένησε νωρίτερα το φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας των Πελαργών και της ομάδας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών (ΣΠΑΚΕ).

Την Κυριακή το πρωί, με πρωτοφανή συμμετοχή περισσότεροι από 120 «Πελαργοί» συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, αριθμός ρεκόρ συγκριτικά με τα προηγούμενα 6 χρόνια. Μετά τη μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε αναδείχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο με αλφαβητική σειρά οι: Γιώργος Θρασκιάς, Θάνος Μηλούσης, Μαριέττα Ράσκου , Φώτης Σαχαρίδης και Νίκος Χάψας».