Οι πρώτες ανανεώσεις για την Καστοριά

Ο σχεδιασμός της Καστοριάς ξεκινά με δεδομένο ότι η ομάδα θα αγωνίζεται στη Β΄ εθνική. Επειδή όμως τα πάντα είναι… ρευστά και το ενδεχόμενο να βρεθεί στην Α2 οι ιθύνοντες φροντίζουν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο ρόστερ. Με τις πρώτες κινήσεις τους να είναι οι ανανεώσεις των παικτών που αποτελούσαν τον κορμό της ομάδας την περασμένη περίοδο.

kastoria-logoΜία σεζόν που κρίθηκε πετυχημένη κι έτσι οι πρώτες ανανεώσεις ήρθαν άμεσα. Η αρχή έγινε με τον αρχηγό Δημήτρη Δαραβίγκα και η συνέχεια περιελάμβανε μία ακόμη εξάδα παικτών. Οι Γιάννης Αντωνιάδης, Ορέστης Ματενίδης, Θόδωρος Τεπετίδης, Γιώργος Τασιούδης, Χριστόφορος Τερσενίδης και Γιώργος Τακίδης θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Καστοριάς.

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή

Οι ανανεώσεις αυτές ήταν μόνο η αρχή, όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες τον σύλλογο. “Με σταθερά βήματα θα ενισχυθεί η ομάδα μας ώστε να χτιστεί ένα ρόστερ ανταγωνιστικί για τις απαιτήσεις της κατηγορίας που θα συμμετέχουμε”, τονίζουν χαρακτηριστικά. Αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθούν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. “Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, όρεξη για δουλειά και επιτυχίες σε όλους τους παίκτες”, καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου…