Οι Στεφανίδης-Κασαρτζίδης στο «τιμόνι» της Ασπίδας Ξάνθης

Το προπονητικό δίδυμο των Γιάννη Στεφανίδη και Αντώνη Κασαρτζίδη θα είναι εκείνο που θα οδηγήσει την Ασπίδα Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής τη νέα περίοδο. «Το Δ.Σ. του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με το προπονητικό δίδυμο της ανδρικής ομάδας, Γιάννη Στεφανίδη, προπονητή και Αντώνη Κασαρτζίδη, βοηθό προπονητή.
Η άψογη συνεργασία τους με τη διοίκηση και τους αθλητές, καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί την περσινή χρονιά, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό τους. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους»., αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, που ήρθε λίγες μόνο ώρες μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ιθυνόντων τον σύλλογο.

Μία συνάντηση σε πολύ καλό και εορταστικό κλίμα, που συνδυάστηκε με τα γενέθλια του μέλους της ομάδας Ντέμη Χατζηεφραιμίδη, στον οποίο και πρόσφεραν τούρτα-έκπληξη, με το σήμα της ομάδας σε αυτή!

Παρόντες στην συνάντηση για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς ήταν o πρόεδρος της ομάδας Πέτρος Ραφτόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Φάνης Παπαδάκης και Τάσος Σμυρλόγλου, ο έφορος του ανδρικού τμήματος Γώργος Κοτζάμπασης, o τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, οι προπονητές της ανδρικής ομάδας Γιάννης Στεφανίδης και Αντώνης Κασαρτζίδης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Καρά Αχμέτ Νεδήμ και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Απόστολος Κουτσογιάννης