Οι συμμετοχές στα «Μαυροσκούφεια»

Τα δεδομένα αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου και μ’ αυτά αλλάζει και το μπάσκετ. Ένα τουρνουά –θεσμός, τα «Μαυροσκούφεια» που διοργανώνεται ανελλιπώς τα τελευταία είκοσι χρόνια από τον σύνδεσμο διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να μας δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο φέτος.

Σε αντίθεση με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα το τουρνουά δεν θα συμπεριλαμβάνει ομάδες από την Α1 ή το εξωτερικό όπως τη περσινή χρονιά, αλλά τον Ερμή Λαγκαδά ως εκπρόσωπο της Α2 και σωματεία από τη B’ Εθνική που «βγάζουν» παίκτες και βοηθούν στη συνέχεια τους μεγάλους συλλόγους να πρωταγωνιστήσουν και να πανηγυρίσουν τους πολυπόθητους τίτλους τους.

 Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

 «Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στα 21α Μαυροσκούφεια, τα οποία θα διεξαχθούν την Δευτέρα 17/09, την Τρίτη 18/09 και την Τετάρτη 19/09, στο Ιβανώφειο με την συμμετοχή των εξής ομάδων :

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ, Μ.Ε.Ν.Τ., Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ».

Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 17:00 σε Συνέντευξη Τύπου με τους εκπρόσωπους των ομάδων.