Η άρνηση του “Δράκου” στην πρόταση της Λιμόζ και ο γάμος…

Λίγες ώρες μετά την ήττα της εθνικής ομάδας της Κίνας απ’ την Αυστραλία (με 85-50, στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι τους) οι πληροφορίες ήθελαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη ν’ αποχωρεί απ’ τον πάγκο της κινεζικής ομάδας! Μία είδηση η οποία διέρρευσε, βασιζόμενη σε πληροφορίες Σέρβου δημοσιογράφου, που όμως μάλλον είχε να κάνει περισσότερο με το μέλλον του «Δράκου» στη Λιμόζ, παρά στην εθνική Κίνας!

Η διοίκηση της Λιμόζ συναντήθηκε τη Δευτέρα με εκπροσώπους του «Δράκου», προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας τους. Απ’ τη συνάντηση, βέβαια δεν προέκυψε κάτι τελεσίδικο, με τους Γάλλους να ζητούν απ’ τον Έλληνα προπονητή τη μείωση του μισθού του, «πατώντας» σε σχετικό όρο στο συμβόλαιό του. Κάτι πάντως που δεν δείχνει να βρίσκει σύμφωνο τον Γιαννάκη, η πλευρά του οποίου έδειξε διάθεση να μην κάνει αποδεκτή αυτή την πρόταση. Πλέον οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, δίχως ωστόσο να προσδιοριστεί πότε θα γίνει αυτό.

Εν τω μεταξύ, όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός «Star» ο Παναγιώτης Γιαννάκης ετοιμάζεται να οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας την κόρη του Κέλυ! Το μυστήριο θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουνίου, οκτώ μήνες δηλαδή μετά τη γέννηση του γιου του ζευγαριού κι όπως είναι φυσικό ο «Δράκος» πλέει σε πελάγη ευτυχίας.