Οι φωνές της Πεντέλης κι η… «Θεία Δίκη» κατά τον Πολυκράτη!

ref_ball_Η εντός έδρας ήττα απ’ το Αγρίνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, συνοδεύτηκε από… γκρίνια και μάλιστα έντονη απ’ τους ιθύνοντες την Πεντέλη. Μάλιστα λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς, εξέδωσαν και ανακοίνωση με την οποία καταφέρονται κατά των διαιτητών, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν «με τα σφυρίγματά τους διαμόρφωσαν» το τελικό σκορ. Η ανακοίνωση, πάντως της Πεντέλης δεν πέρασε απαρατήρητη απ’ τον πρόεδρο του Πολυκράτη Ευάγγελο Καρρά, ο οποίος στο λογαριασμό του στο Facebook έσπευσε να μιλήσει για «Θεία Δίκη», σχολιάζοντας ότι πίσω απ’ όλες τις ενέργειες που έστειλαν τον Πολυκράτη στο τοπικό πρωτάθλημα «κινούσαν» οι ιθύνοντες της Πεντέλης…
Το κείμενο της ανακοίνωσης της Πεντέλης και η ανάρτηση του Ευάγγελου Καρρά αναφέρουν:
«Η Α.Ε. Πεντέλης διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη διαιτησία των κ.κ. Κρεσταινίδη και Νάστου στον εντός έδρας αγώνα μας με τον Α.Ο. Αγρινίου. Τα σφυρίγματα των ανωτέρων διαιτητών διαμόρφωσαν εις βάρος μας το τελικό σκορ 66-69.
Ειδικά για τη διαιτησία του απαράδεκτου Νάστου δεν ήταν απλά κακή, αλλά απροκάλυπτα μεροληπτική εις βάρος μας. Θεωρούμε ότι διαιτητές σαν τον Νάστο είναι επικίνδυνοι, μόνο κακό κάνουν στο άθλημα και θα ζητήσουμε την εξαίρεσή του από τους αγώνες μας. Κάτι που δεν έχουμε κάνει για κανένα διαιτητή ποτέ στο παρελθόν».
Το… postάρισμα του Ευάγγελου Καρρά:
«Υπάρχει και η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. Ήθελα να ήξερα αυτοί οι κλεφτο-απατεώνες της Πεντέλης με τι πρόσωπο κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα. Δεν νοιώθουν τύψεις για όσα έκαναν; Τις διαδικασίες και τις ενστάσεις για να πέσει ο Πολυκράτης τις κινουσαν αυτοί. Αυτοί απειλούσαν την Ομοσπονδία. Καλή τύχη κλέφτες. Σε κάθε παιχνίδι να σας κυνηγάνε πρώτα οι τύψεις και μετά οι διαιτητές και οι αντίπαλοι. Σήμερα για μένα ήταν μια δύσκολη μέρα αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα χωρίς την Πολυκραταρα μου. Τουλάχιστον αισθάνομαι υπερήφανος που αυτά τα δυο χρόνια εκπροσώπησα επάξια το basket του βορειοανατολικού Αιγαίου στη Γ ΕΘΝΙΚΗ! Είμαι σίγουρος ότι κάποτε θα τα ξαναπούμε».