Ολα τα… λεφτά στην ουρά!

Δεν έχει… τέλος το ενδιαφέρον στην Α2, αφού τα παιχνίδια της 27η αγωνιστική «φωτιά». Η μάχη υπάρχει κυρίως στην ουρά όπου οι ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους, ενώ το παιχνίδι στο Λαύριο θα κρίνει κατά πολύ την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Ερυθραίας, 17:30)

Κρίσιμο παιχνίδι για τους γηπεδούχους όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να θέσουν… υποψηφιότητα για τη σωτηρία τους. Οι «μελανόλευκοι» χωρίς άγχος καθώς έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.  Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, αντίθετα οι πατρινοί δεν θα έχουν τους Γιάννης Ψαθά και Αρη Κορωνίδη.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΚΑΟΔ (Τρίπολης, 17:30)

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο Αρκαδικός, ο οποίος θα παραταχθεί με τους Λευτέρη Νοεφυτίδη, Δημήτρη Κατιάκο και Γιάννη Αντωνιάδη, ενώ στην αντίπερα όχθη οι πρωταθλητές-Δραμινοί έχουν στόχο να τελειώσουν το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΡΕΘΥΜΝΟ (Λαγκαδά, 17:30)

Να εκμεταλλευτεί τη δυνατή του έδρα,  ώστε να αποφύγει τα μπλεξίματα θέλει ο Ερμής Λαγκαδά. Οι κρητικοί θέλουν να κάνουν το «διπλό» και να «καθαρίσουν» μια και καλή τη δεύτερη θέση.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Αργους, 17:30)

Αλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι. Να τελειώσουν την υπόθεση παραμονή, θέλει η ΑΕΚ Αργους απέναντι στον Πιερικό που έχει μπει σε μπελάδες, ενώ σε περίπτωση ήττας τα χειρότερα… έρχονται , αφού ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα.  Το ευχάριστο και για τους δύο προπονητές είναι ότι έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Β’ Ελευσίνας, 17:30)

Να βάλει στοπ στις ήττες θέλει ο Πανελευσιακός, ο οποίος μετρά τέσσερις συνεχόμενες. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, θέλουν να ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Αργους και να πάρουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας δεν έχει στη διάθεσή του τους Δημοσθένη Αβραμίδη και Χρήστο Δεληγιάννη.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ροϊτικων, 17:30)

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο συλλόγους.  Οι μεν «πορτοκαλί» χρειάζονται τους δύο βαθμούς για να διατηρηθούν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, οι δε «ροσονέρι» για να συνεχίσουν να έχουν βάσιμες ελπίδες για τη σωτηρία τους. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες.

ΛΑΥΡΙΟ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Λαύριο, 17:30)

Ντέρμπι… τρίτης θέσης. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι της κατάκτησης της τρίτης θέσης, ενώ και οι Σερραίοι πάνε χωρίς άγχος για το «διπλό», αφού η μεγάλη διαφορά του πρώτου γύρου (101-88)  τους δίνει μεγάλο… αέρα. Αμφίβολος για το Λαύριο είναι ο Νίκος Ψυλέα, ενώ από τους «κυανοκίτρινους» ο Ζήσης Παπούδας 

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Νήαρ Ηστ, 17:30)

Μπορεί η Νήαρ να έχει υποβιβαστεί, αλλά όπως απέδειξε και την περασμένη αγωνιστική με τη νίκη της με τον Ερμή μπορεί να… φράξει το στόχο των ομάδων. Α-από την άλλη, ο Κόροιβος πάει με μοναδικό στόχο τους δύο βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή του.