Ολα τα σενάρια στο Βορρά

Η κατάσταση στους δύο ομίλους του Βορρά δεν έχει καμία σχέση με το μπλέξιμο που παρατηρείται στο Νότο. Η άνοδος θα κριθεί και στον 1ο και στον 2ο όμιλο την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο τα… κουκιά είναι μετρημένα.

Ακόμα και οι ομάδες που θα υποβιβαστούν είναι γνωστές, με εξαίρεση την ομάδα που θα δώσει μπαράζ παραμονής από τον 1ο όμιλο του Βορρά.

1ος όμιλος Βορρά

Η Νίκη Βόλου θα χάσει την άνοδο μόνο εάν ηττηθεί από τον Αριστοτέλη και νικήσει ο Αμπελώνας, ενώ ο Αετός Κιλκίς έχει υποβιβαστεί μαθηματικά από τη στιγμή που δεν έχει την ισοβαθμία με τον Αιγινιακό. Η μόνη εκκρεμότητα λοιπόν αφορά την ομάδα που θα παίξει μπαράζ παραμονής.

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Θα πέσει στο μπαράζ μόνο εάν ηττηθεί στην έδρα του από τον Πρωτέα Γρεβενών και παράλληλα νικήσει ο Αιγινιακός τον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης με 1 έως 18 πόντους διαφορά.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Ακόμα κι αν ηττηθεί από τον Αιγινιακό, θα πρέπει να χάσει είτε με 12 πόντους διαφορά (σε περίπτωση που νικήσει παράλληλα το Αργος Ορεστικό), είτε με 19+ (σε περίπτωση που ηττηθεί το Αργος Ορεστικό).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Θα χρειαστεί νίκη με 12 πόντους διαφορά σε περίπτωση που νικήσει και το Αργος Ορεστικό. Στην περίπτωση που το Αργος Ορεστικό ηττηθεί, τότε θα του αρκεί νίκη με έναν πόντο διαφορά για να αποφύγει το μπαράζ.

2ος όμιλος Βορρά

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Στην κορυφή η Χαλκηδόνα θα ανέβει εάν νικήσει, κάτι που θα συμβεί ακόμα και εάν ηττηθεί παράλληλα η Ανατόλια, η οποία για να κατακτήσει την άνοδο θα πρέπει να νικήσει στην Κομοτηνή και να χάσει την ίδια ώρα η Χαλκηδόνα στο Ασβεστοχώρι. Οσον αφορά τις θέσεις του υποβιβασμού, τα πάντα έχουν κριθεί, ακόμα και η ομάδα που θα παίξει μπαράζ παραμονής, αφού οι Τιτάνες Δράμας θα πάρουν τους δύο βαθμούς άνευ αγώνα (με τη Δόξα Δρυμού) και θα τερματίσουν 8οι.