«Ολοι μαζί για την… εκτόξευση!»

Κάλεσμα στον κόσμο μέσω ανακοίνωσης κάνει η Αγία Παρασκευή για τον σαββατιάτικο αγώνα με τη Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΠ το προσεχές Σάββατο (26/1, 17.00) θα υποδεχθεί ένα από τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο στην Α1, την πανίσχυρη ΑΕΝΚ, σε ένα απ’ τα πλέον ενδιαφέροντα ματς που θα φιλοξενήσει το κλειστό του Κοντόπευκου τη φετινή σεζόν… και όχι μόνο!

Η “καλοκουρδισμένη μηχανή” του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν θέλει επουδενί να χάσει άλλο έδαφος, καθώς προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων με τον Φιλαθλητικό, γεγονός που κάνει ακόμη δυσκολότερο το έργο της ΚΑΠ. Ωστόσο, η ψυχολογία της ομάδας μας βρίσκεται… στα ύψη μετά την τεράστια νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας και κόντρα στην ΑΕΝΚ θα προσπαθήσει να… τρελάνει ακόμη περισσότερο κόσμο! Εξάλλου, την περασμένη αγωνιστική απέδειξε ότι δεν επηρεάζεται από τη δυναμικότητα του αντιπάλου και κοιτάζει στα μάτια οποιονδήποτε έχει απέναντί της!

Το κίνητρο για την ΚΑΠ είναι πολύ μεγάλο λόγω του μεγέθους του αντιπάλου και θα δώσει τα πάντα προκειμένου να χαρίσει κι άλλες ξεχωριστές στιγμές στον κόσμο της ομάδας!

Έτσι, η παρουσία των πιστών φίλων της ΚΑΠ στο σαββατιάτικο (26/1) ματς κρίνεται επιτακτική και υπερπολύτιμη, όπως και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση! Περιμένουμε οι φίλαθλοι της ομάδας μας να γεμίσουν κάθε γωνιά του κλειστού -όπως έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές φέτος- και να ενώσουν τη δύναμή τους με τους παίκτες μας, δίνοντας ώθηση για ακόμη μία τεράστια νίκη!

ΟΛΟΙ το Σάββατο 19/1 στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε τον δικό σας παλμό και να ισχυροποιήσετε την προσπάθεια της ΚΑΠ κόντρα στην ΑΕΝΚ!

Το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει! ΟΛΟΙ μαζί για την… εκτόξευση!!!

Γενική είσοδος 5 Ευρώ. 

Σας περιμένουμε!

ΟΛΟΙ στο πλευρό της ΚΑΠ!

Να μην λείψει κανείς!».