«Ολοι μαζί να γιορτάσουμε»

afisa-koroivosΚάλεσμα σε όλους τους Ηλειους κάνει ο Κοροιβος για να βρεθεί το Σάββατο στο γήπεδο και να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας στην Α1.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ- Τμήμα Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ήλιδας, καλούν όλους τους πολίτες του δήμου Ήλιδας, όλους τους πολίτες του Νομού Ηλείας, να γιορτάσουμε μαζί τη μεγάλη νίκη ανόδου της ομάδας στην Α1 κατηγορία.
Το Σάββατο 10 Μαΐου στις 9 το βράδυ, μετά τον αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο με την Αγία Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή για την πρόκριση της ομάδας στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα.
Ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης θα απονείμει κύπελλο και μετάλλια στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ, για τη μεγάλη επιτυχία που κάνει περήφανο ολόκληρο το Νομό και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Αμαλιαδίτη καλλιτέχνη, που διαπρέπει σε Πάτρα και Αθήνα, Θεολόγο Αναγνωστόπουλο και τη δεκαμελή ορχήστρα του.
Εκεί θα βρίσκονται οι Cheerleaders της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού και η γιορτή περιλαμβάνει πολλά happenings, ενώ βεγγαλικά θα δώσουν χρώμα στην ατμόσφαιρα.
Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία της ομάδας που ενώνει την Ηλεία».