«Ολοι μαζί την υπέρβαση»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την ισχυρή παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου εξέδωσε ο ΟΦΗ. Παράλληλα, η κρητική ομάδα καλεί ξανά τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό “παρών” στο επόμενο ματς απέναντι στο Παγκράτι.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την παρουσία του στο πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν με το Παγκράτι στο ΒΑΚ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2012-13.

Την Τετάρτη 19/9 στις 5μμ στο ΒΑΚ σε ένα ακόμα ιστορικό αγώνα για την ομάδα μας με αντίπαλο το Περιστέρι(ομάδα Α1) για την 1η αγωνιστική της Β Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2012-13 θέλουμε και πάλι να καλέσουμε τον κόσμο μας να δώσει για μια άλλη φορά βροντερό παρών ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί την υπέρβαση.

Στο συγκεκριμένο αγώνα η τιμή του εισιτηρίου βάσει της προκήρυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι 10€.

Εμείς από την μεριά μας αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες συνθήκες της εποχής μας θα ενεργοποιήσουμε τιςκάρτες διαρκείας (αμπονέ), έτσι ώστε κάποιος αγοράζοντας κάρτα διαρκείας κόστους 50€ θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας μας στο ΒΑΚ καθόλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος Α2 Ανδρών 2012-13.

Οι κάρτες διαρκείας πωλούνται στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93 – γήπεδο Γεντί Κουλέ), στη μπουτίκ του ΟΦΗ (στο Γεντί Κουλέ) και στην είσοδο του ΒΑΚ (πριν τον αγώνα με το Περιστέρι)».