«Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό…»

ae livadias_logoΤην ερχόμενη Κυριακή η Λιβαδειά χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη που θα της εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής και γι’ αυτό το λόγο απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της πόλης να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών του Παναγιώτη Αριδά. Μάλιστα, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους της Λιβαδειάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προσκλητήριο προς όλους τους φιλάθλους της Λιβαδειάς κάνει η Α.Ε.Λ. που την Κυριακή στις 4.30 το απόγευμα υποδέχεται το Στρατώνι σε ένα παιχνίδι που με νίκη «κλειδώνει» την δεύτερη θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να της δώσει και την απ’ ευθείας άνοδο.

Γι αυτό η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του Κλειστού αφού η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους που θα πρέπει να δώσουν το βροντερό παρόν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών της Α.Ε.Λ. να φθάσουν στη νίκη και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και να προετοιμαστούν όλοι μαζί για το μπαράζ αν και εφ’ όσον προκύψει ή και ενδεχόμενα να πανηγυρίσουν και την άνοδο στην Α2 Εθνική του μπασκετ κάτι φυσικά που θα είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Λιβαδιτικου μπάσκετ και όχι μόνο.

Γι’ αυτό την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Γυμναστήριο…».