Ολοκλήρωσε το ρόστερ του ο Αργοναύτης Ραφήνας

Τα κομμάτια του… παζλ βρέθηκαν όλα και πλέον το τεχνικό επιτελείο του Αργοναύτη Ραφήνας ετοιμάζεται να παρουσιάσει το σύνολο της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου. Οι ιθύνοντες τον Αργοναύτη φρόντισαν από πολύ νωρίς να ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, ενώ πέρα από το καλωσόρισμα στα νέα μέλη τους, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και εκείνους που αποχώρησαν από την ομάδα. Μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις και η προετοιμασία της ομάδας με τον προπονητή Γιώργο Γιαννακόπουλο – που θα κάθεται στον πάγκο για 7η χρονιά – να «χτίζει» σταδιακά το αγωνιστικό προφίλ.

Το προπονητικό επιτελείο και το ρόστερ του Αργοναύτη Ραφήνας αναλυτικά:

Προπονητής: Γιώργος Γιαννακόπουλος, για 7η χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας και αφού την οδήγησε από την Β ΕΣΚΑ στην Β εθνική είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση καθώς έφτασε τον Αργοναύτη εκεί που δεν είχε πάει ποτέ.

Βοηθός προπονητή: Νίκος Μακρής, μια προσωπική επιλογή του κόουτς Γιαννακόπουλου με μεγάλη εμπειρία τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής

Γυμναστής: Βασίλης Πανταζής, το κρυφό όπλο της ομάδας μας παραμένει στο πλευρό του κόουτς Γιαννακόπουλου από την πρώτη μέρα. φροντίζει πάντα να κρατά σε υψηλά επίπεδα την φυσική κατάσταση των παιχτών και να πριονίζει σταθερά την καρέκλα του προπονητή

1. Ιωάννης Ζακυνθινός – Ο πολύπειρος και ταλαντούχος Αθλητής θα αναλάβει την καθοδήγηση της Ομάδας μας αυτή την χρονιά, προέρχεται από την Ομάδα του Α.Σ. ΠΕΡΑ και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία και υγεία.

2. Σπύρος Λαμπρόπουλος – Ο πιο μικρός παίκτης, στην ηλικία, της Ομάδας, γεννηθείς το 2001 προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α’ ΕΣΚΑ αγωνιζόμενος στην Ομάδα της Ν. ΙΩΝΙΑΣ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

3. Βαγγέλης Συγγούνας – Ο αρχηγός επέστρεψε, προπονητές και διοίκηση είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είναι μαζί μας στην πρώτη εμφάνισή της Ομάδας μας στην Β Εθνική. Καλή επιτυχία Αρχηγέ.

4. Φίλιππος Σταμέλος – Συνεχίζουμε με τον Φίλιππο για άλλη μια χρονιά σε μια μεγαλύτερη κατηγορία, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το ήθος του, το πάθος του, την αγωνιστικότητα του και την τρομακτική βελτίωση του. Καλή χρονιά Φίλιππε.

5. Νίκος Παπουτσής – Ο δικός μας Νίκος συνεχίζει μαζί μας στην Β Εθνική κατηγορία, όπως ακριβώς το ονειρευότανε, καλή επιτυχία Νίκο.

6. Ορέστης Λίτσος – Ο ήρεμος γίγαντας, ο Καλύτερος σκόρερ της ομάδας την περσινή χρονιά θα είναι και πάλι μαζί μας. Είμαστε χαρούμενοι και ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία.

7. Χρήστος Σβάρνας – Σαν το παλιό καλό κρασί ωριμάζει και έρχεται έτοιμος ξανά με τον Αργοναύτη για τις μάχες κάτω από τα καλάθια της Β Εθνικής. Καλή επιτυχία Χρηστάρα.

8. Χρήστος Κορομηλιάς – Ο Χρήστος μας, ένα από τα νεώτερα μέλη της Ανδρικής ομάδας γεννηθείς το 2000 θα είναι και πάλι μαζί μας στην Β Εθνική. Καλή επιτυχία Χρήστο, είμαστε όλοι μαζί σου για να σε δούμε ακόμα πιο ψηλά.

9. Ιωάννης Μέξης – Ο νέος μας πάουερ φόργουορντ- Σέντερ, προέρχεται από τον ΙΚΑΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Ομάδα Β΄ Εθνικής. Η εμπειρία του θα μας βοηθήσει πολύ. Καλή επιτυχία Γιάννη.

10. Λεωνίδας Μητσάκης – Ο δικός μας Σέντερ, από τις ακαδημίες του Αργοναύτη, γεννηθείς το 2000, μέλος της υπέροχης ομάδας Μίνι 2012-2013 που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Συνεχίζει μαζί μας για ακόμα μια χρονιά. Καλή επιτυχία Λεωνίδα.

11. Βασίλης Κόρμπος – ο 22χρονος guard από τον Γέρακα θα δώσει επιπλέον ποιότητα στην περιφέρεια της ομάδας.

Την ανδρική ομάδα θα πλαισιώσουν 3 παίκτες από το εφηβικό μετά από αξιολόγηση του προπονητικού τιμ, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες κινήσεις σε νεαρούς παίκτες.

Με την ολοκλήρωση του ρόστερ ο Αργοναύτης ευχαριστεί από καρδιάς τους αθλητές που αποδεσμεύτηκαν και τους εύχεται καλή επιτυχία στα καινούργια τους σχεδία:

1. Παντελής Καλογερόπουλος – ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο ως αθλητής αλλά και στην προπονητική σου καριέρα.

2. Γεώργιος Τύρλας – Το ήθος σου και ο χαρακτήρας σου επισκιάζουν ακόμα και το τεράστιο μπασκετικό σου ταλέντο σε ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτά τα 2 υπέροχα χρόνια.

3. Δημήτριος Παπαδημητρίου – ο Δημήτρης φέτος κλήθηκε να κάνει πολύ δύσκολα πράγματα και σε όλα ανταποκρίθηκε σαν παλικάρι, αγωνίστηκε τραυματίας, κάλυψε κενά σε άλλες θέσεις από την φυσική του όταν χρειάστηκε και ήταν πάντα εκεί. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.

4. Γιάννης Παπακώστας – στην πρώτη του χρονιά σε εθνική κατηγορία δικαίωσε πλήρως την επιλογή του έδωσε ενέργεια και έδειξε ότι είναι ένας αθλητής με πολύ μεγάλο μέλλον. Ευχαριστούμε Γιάννη

5. Αλέξανδρος Πέζος – Ο νεαρός αθλητής βοήθησε την ομάδα καλύπτοντας την νευραλγική θέση του πλέι μεικερ σε πολύ δύσκολα παιχνίδια, ο Άλεξ είναι ο ορισμός του μαχητή καθώς πραγματικά είναι από αυτούς που δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο. Αλέξ σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο σου βήμα.

Άλλη μια πολύ σημαντική απώλεια είναι του βοηθού προπονητή Γιάννη Αβραμίδη, ο Γιάννης για προσωπικούς λόγους δεν θα είναι στο πλευρό του κόουτς Γιαννακόπουλου αυτή τη χρονιά.

Ο Γιάννης βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα τόσο στο αγωνιστικό αλλά και στο επικοινωνιακό κομμάτι καθώς ήταν αυτός που είχε αναλάβει την επικοινωνία και τις ανακοινώσεις μας. Γιάννη ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να είσαι σύντομα πάλι κοντά μας.

Ο ΑΟ Αργοναύτης παραχώρησε με υποσχετική στον ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ τους παρακάτω αθλητές

1. Δημήτρης Ντούρας – Καλή επιτυχία Δημήτρη και του χρόνου σε περιμένουμε στην ομάδα που ξεκίνησες, εδώ που σήκωσες το πρώτο κύπελλο Μίνι της ΕΣΚΑ 2012-2013

2. Δημήτρης Ανεφαντής – Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία, σε περιμένουμε και πάλι του χρόνου μαζί μας.

Χάρης Γαλιατσάτος – Ο Α.Ο. Αργοναύτης, εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχιση των σπουδών του στο εξωτερικό (Φυσιοθεραπεία) στον διεθνή παίκτη του Χάρη Γαλιατσάτο, γεννηθείς το 2000, προερχόμενο από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, μέλος και αρχηγό της τρομερής ομάδας Μίνι 2012-13. Ευελπιστούμε με την επιτυχή περάτωση των σπουδών του να τον έχουμε πάλι μαζί μας.

Θα μας λείψεις μικρέ.

Το ΔΣ του Αργοναύτη Ραφήνας θέλει να ευχαριστήσει τον Προμηθέα Χαλανδρίου και τον Χρήστο Ανδριά προσωπικά για τον εκ νέου δανεισμό του Χρήστου Κορομηλιά